|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 5:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 12:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22155_1263671671.png) |
altostratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Ама имаше една сериа дето бяха са заклучили.Е нея сериа ми хареса доста. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А и да кажа,че 19 епизот вече излезе.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 1:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Ехее те до последния епизод сигурно ще са се оженили Оказаки и Нагиса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Естествено ако Сунохара му доотвори очите, щото той явно няма да се сети какво става ^^
Кво толкова може да е направила Нагиса като малка ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Заинтригуваха ме ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 2:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не мога да разбера, защо си мислиш, че ще се карат за Okazaki? Ролята вече на другите героини е да се появяват, да си казват дежурните репликите & физиономии и да съпортват Tomoya и Nagisa. Анимето фактически свърши преди епизод! Сега ще вкарат добра драмичка с Nagisa и дотам, предсказуемо а? За мен е зад Kanon и Air, не виждам с какво би го изместило като качество. Май единствено с хумор?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 2:22 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
altostratos написа: Ам в края имам чуство,че момичетата щеса скарат много яко заради Оказаки.А мисля,че заради Нагиса родителите им са оженили поне така аз мисля,а майкаи е напуснала работа също.Ама мисля,че няма да е това. Не е това. Няма да казвам какво е, за да не спойлвам ама е супер незначителна глупост ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) spiralkinda написа: Не мога да разбера, защо си мислиш, че ще се карат за Okazaki? Ролята вече на другите героини е да се появяват, да си казват дежурните репликите & физиономии и да съпортват Tomoya и Nagisa. Анимето фактически свърши преди епизод! Сега ще вкарат добра драмичка с Nagisa и дотам, предсказуемо а? За мен е зад Kanon и Air, не виждам с какво би го изместило като качество. Май единствено с хумор? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Прекалено предсказуемо
Ако беше свършило с Kyou щеше да е яко, ама с този край е за никъде
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 2:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22155_1263671671.png) |
altostratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Ако си прав,тогава няма зако даго гледам вече. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ама аз съм опорито магаре и се още мисля,че нещо ще стане в 20 или 21(ако има разбирасе) епизот.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 4:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Ей вижда му се вече края и на Clannad Т^Т
Akio: "It's really sad for a guy to lose his harem, you know?"
Бащата ще си ми е fav. до края, адски радва т'ва същество~
А каква е историята с Нагиса, чувам че не било нищо особено, значи няма да почвам мангата за да разбера xD
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 11:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Еми аз пък продължавам да го смятам за толкова добро колкото си беше. Едиствено ако първите истории, особено тази с Фуко, бяха по-кратки и имаше повече време за другите героини щеше да е много по-хубаво. Но пак не се оплакавам. С Нагиса или без за финал, все си остава невероятно добро. Може би е щяло да бъде дори още повече, но аз няма как да знам какво можеше да е. Това го казах и миналия път и много силно се надявам да си остана на такова мнение.
А и с Нагиса не може да е толкова скучно щом до има Акио-сан :Р
dendi написа: Akio: "It's really sad for a guy to lose his harem, you know?" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Бащата ще си ми е fav. до края, адски радва т'ва същество~
Абсолютно ме разсмя тука. Може би обаче това беше единственият такъв момент тук /е имаше ги и малкото със Сунохара, но много по-малко отколкото обикновено/. Явно ще се набляга на драмата вече. И Томоя го избива на драматизъм, значи нещата са сериозни ~.~
Не знам дали ще дадат случката с бащата преди, но гледайки го в сегашното му състояние направо ми става жал за него. Изглежда мил и разкаял се човек. Вярно, че външният вид лъже и, че някои неща не се прощават/забравят, но държанието на Томоя е малко прекалено струва ми се. Предполагам ще дадат как се развиват нещата около него и баща му..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 10:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Е как да няма манга ._. ?
То е base-нато върху играта, ама че я има има си я ;3
Даа Sunohara също е изрод, но бащата си е teh best~ ^^
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|