Дата и час: Сря Фев 19, 2025 8:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 13 [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 5:39 pm 
Аватар
Цар Алко

sonic872, здравей и добре дошъл във форума. Благодаря ти и за линка :)

EDIT - Очакван, но все пак много добър край на едно най-добрите анимета за 2007г. Като цяло сюжета си е доста променен спрямо оригинала и това го прави още по-интересен. В началото този Уили ме дразнеше със глупостите си, май това е най-големия минус, който видях в анимето. А бе гледайте го, заслужава си! :) 8,5/10

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 8:10 pm 
Аватар

Като цяло само първите 12-13 епизода ми бяха наистина интересни.Нататъка го гледах само защото ми е кофти като почна някое аниме да не го довърша,и за да видя дали тези японци са пре**али края.Слава богу,не го сториха,и не превърнаха историята за Ромео и Жулиета в поредната проста драма(слава богу,защото наистина натам отиваше)Абе,като цяло не беше от аниметата,които трябва на всяка цена да се гледат,ама е добра убивачка на време.Само за тези,които обичат любовни драми - 7/10 .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 8:48 pm 
Аватар

Края беше най-смотаната част от тоз сериал. Загуби се целия сериял, защото решили че Офелия трябва да е отрицателен персонаж и да се опитва да ги раздели. Ако е Ромео и Жулиета, то следва да загинат в името на лющбовта си, но тук ако не беше дребното оправдание на жулиета да помогне на всички, щеше да продължи да си живее, въпреки смъртта на Ромео. Тя не беше с психиката на трагична героиня. Беше превърната в обикновеното девойче откривано в 90% от аниметата. Много слабо! Но иначе съм напълно съгласна до 12-13 епизод анимето вървеше без грешка. Малко прекалиша в един от епизодите с мелодрамата, но пак беше приемливо. 17 епизод... :roll: Сигурно ще го запомня за най лошия епизод излязъл тази година. Разочароваша ме някои от героите също и си личи че сценаристите не са си вършили добре работата. Когато онзи(забравих му името- дето все се умилкваше на дука) уби дукаи Тибалт му каза че той нямал това право ми идеше да застрелям някого. Всеки в град, има право без никой да трябва да го съди да му смачка физиономията на обичния владетел, а Тибалт тва го изтърсва :x Има още бая неща, които дразнят, но хайде стига флейм. Оценката миу е не повече 6-6.5/10

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 9:47 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ой, още не съм го гледала, за малко да си спойлна... Ама айде педи да гледам последния еп ще постна мнение, че след като го гледам сиг вече ще се ядосвам твъде много.... Анимето имаше потенциал но не беше добре направено. ного, много ужасно банално е направено в края, до предпоследния епизод който съм гледала... Жулиета уж е готова да се жертва, себе си и живота си с Ромео в иметона града, за който е отговорна и изведнъж, в най-трагичния момент тя си променя решението, вика Ромео да й помогне и всичко отива по дяволите... Толкоз мнение за историята дотук...
Много ми беше странно и събовете, последния еп излезе събнат около месец след официалния рилийз, което е спамота. Няколко съб групи го хващаха и дропваха, което не го отправям като критика към групите (не ме разбирайте погрешно) а по скоро към съдържанието на самото аниме... Както и да е, смятам че последния еп мн ще ме разочарова, дано не съм права, но това в мом го пиша за пда видя колко съм познала след като съм го изгледала :) :)

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 10:22 pm 
Аватар

angel_of_darkness написа:
Жулиета уж е готова да се жертва, себе си и живота си с Ромео в иметона града, за който е отговорна и изведнъж, в най-трагичния момент тя си променя решението, вика Ромео да й помогне и всичко отива по дяволите... Толкоз мнение за историята дотук...

Ти мани,помисли по въпроса те,аджеба,защо се биха с оная,като пак стана нейната?Никав смисал! :dontknow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 8:49 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Малии как го нахраних това аниме...
Всъщност чак сега намерих време да изгледам последния еп и по едно време сериозно обмислях да натисна пауза и да изкоментирам колко ме дразни анимето. Обаче в крайна сметка му давам евала, че нямаше баналния дразнещ хепи енд.
Ако Ромео и Жулиета бяха заживели щастлинво заедно много щях да се издразня.
Действително имаше малки детайли, които не ми харесаха, например, че Офелия е антагонист, или че Тибалт стана добър човеч който носи бели ризки, ама като цяло можеше да е и по зле, даже може да мина за дъбр край....
А, и ако трябва да го оценя до десет... 6,5.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 6:40 pm 
Аватар

Лично на мен много ми хареса.Исторята беше интригуваща , героите също бяха добре изпипани.Единственото , което не ми хареса беше краят все си мислех , че японците ще избягат от оригинала , но уви.
Сцената , в която Ромео умираше в ръцете на Жулиета направо ме разби :shock: , всичко беше толкова добре направено , едновременно трагично и романтично , че направо се просълзих :( (което м/у впрочем ми се случва за първи път ). С ръка на сърцето му давам оценка 9! Изключително добро аниме , което ще остави трайна следа във вас , е разбира се ако го разберете де , защото замисълът не е само да се покаже силната любов м/у двамата влюбени , а изобщо за въздействието и върху хората и това как ги променя тя...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:28 pm 
Аватар

Анимето е страхотно, а краят много затрогващ. Е, имаше моменти, които си бяха бозичка,но добрият край оправя всичко. Тибалт обаче ме разби- просто такъв сладък герой. Красивичък, точно мой стил. Ромео си беше женчо. Аз бих си поръчала батко му- какво да направя като Жулиета няма вкус- да мре за него. Аз ще си взема ний-сама и ще си яздим на Пегасче. О размечтах се. Трябваше да му дадат по-голяма роля. Вдигам бунт за отстояване на правата на Тибалт. Ставам Новият Червен Вихър и Нео Верона ще бъде НАША. Опа- кой гледа аниме повече отколкото е здравословно,,, :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 8:23 pm 
Аватар

Мм, преди време се насилих да го изгледам цялото~ има бая дразнещи неща (по-специално след първата половина нейде). Историята я разбозваха на места бая, но въпреки това мога спокойно да кажа, че до 12-13 еп анимето вървеше перфектно за жанра си. Артът е добър, ОП и ЕД не ме грабнаха особено .о. Като цяло става за губене на време де,тъй че му давам едно 6/10 :P

Профил  

Заглавие: Re: ^_^~Romeo x Juliet~^_^
МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 11:37 am 
Аватар

След като гледах преди време Gankutsuou,си мислех че и това чудо на Гонзо ще е на ниво.Но уви,го зарязах след първи епизод.

Цялата работа с тези крилати коне и CG...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:18 pm 
Аватар

оо аз май го гледах до 8-9ти еп. мн ми стана розово.

МнениеПубликувано на: Чет Авг 06, 2009 8:13 am 
Аватар

откъм действие доста куцаше :lol: в 13 епизода можеше да се получи доста по-добре

нооо като цяло ми хареса, романс, малко фентъзи, ала-бала (тва с дървото е плюс, прераждането му - скучно), пегасите не са нищо необичайно, говорим за плаващ във въздуха остров

е всъщност ... седмица може би, гледам нагоре сте му давали някакви оценки
7/10, не е пълна загуба на време, но съдържанието без проблем можеше да запълни само 13 епизода

защо ми е почти неразбираем постът? 8 сутринта е, а го изгледах за нощта Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 9:27 am 
Аватар

чудя се дали някои може да ми каже от каде да си го изтегля дублирано на английски. и дали има BG субтитри някаде.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 17, 2009 4:02 pm 
Аватар

Да питам.. струва ли си да го гледам, защото нещо съм скептично настроена и не знам дали да си губя времето или да намеря нещо по - хубаво?

Enery.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 23, 2009 2:36 pm 
Аватар

има и по-добри фентъзи романси, тва не е чак толкова добро XD пиши в темата за препоръки какво ти се гледа

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 13 [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]