Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 20 [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 4:37 pm 
Аватар

Присъединявам се към разочарованите. За толкова години откакто обявиха, че ще има римейк това ли скалъпиха!? Преглътнах леките визуални промени(някъде хич не бяха леки де ) и някак го изтърпях до трансформацията, но не и след това. Напомни ми някакво детско 3D с Барби(дървено едно такова), което племенницата ми гледаше преди време. Освен това нея дето са я вталили ами защо и Мамору, скелет със смокинг :shock: .
Засега он холд докато свърши, после ще видим.

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 4:50 pm 
Аватар

>.<

Само аз ли нямам проблем с въпросното "вталяване" на героите?
Все толкова нереални от към телосложение си ги помня и в старата версия XD, плюс че в момента артът доста се доближава до този на мангата. So... idk
Here's colour page -> Изображение

Може и аз да съм се бъгнала нещо пък =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 5:14 pm 
Аватар

Изглежда има доста разочаровани. Честно казано не очаквам нищо специално от първите няколко епизопда. Чел съм мангата и мога да кажа, че историята започва да се развива след като се съберат всички inner senshi. Мадока и Наноха също не започнаха обещаващо, но се превърнаха в едни от най-добрите махоу шоуджота.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 6:18 pm 
Аватар

Ми аз сравнявам с анимето, не с мангата :D . Нея я прочетох години след като го гледах и си спомням, че не харесах арта и и тогава.
Както и да е, във версията от 90-те и Усаги и Мамору( пък и останалите) може да не са дебели, но поне не приличат на манекени от Освиенцим 8) . Само при Ейми и Минако не видях някакви очевадни разлики или поне не личаха. Другите са пипнати-къде цвят(очи, коса), къде форма на лицето или очите, но това е нормално. Все пак има няма 20 години между първия сезон и този :lol: . Нещото което ме дразни е ужасната анимация на трансформацията и колко кльощави са ги направили. При сеютата това което забелязах, е че гласа на Усаги е същия. Различно ми се стори сеюто на майка и, но не съм сигурна-може така да ми се е причуло, рядко обръщам внимание на гласовете на сеютата :blush:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 12:47 am 
Аватар

Мен си ми дойде нормалка заглавието, гласът на Усаги не ми пречи.
Единственото, което така не ми хареса, а и не само на мен, беше трансформацията. Е, ще се преживее.
Ще си го следя, как и без т'ва излиза от дъжд на вятър.

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 10:39 am 
Аватар

Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal ep. 1 - по-свястната реализация, която феновете на мангата заслужават.
Чета че има оплаквания на тема CGI-а в трансформацията, но аз помня че и старата секвенция не беше много красива. :lol: Други лоши спомени от старата версия - керъктър дизайнът мърдаше в и между епизодите. Тук нещата може да са семпли, но поне са в съвременните стандарти.
Керъктър дизайнът сега е по-близко до мангата.
Другото впечатление което се налага още от трейлъра - сеюто на Усаги още си я бива, но играе в стил 90-те, а това е твърде over the top за сегашните разбирания. Не че не си я харесвам, но ми е някак неадекватна.
Тук демонстрираха функцията на "ушите" на Усаги. Надявам да запазят този елемент и за в бъдеще, а не да го зарежат, като в старата анимация.

ПП

popcorn girl
Цитат:
и колко кльощави са ги направили

Аз пък ги намирам са съвсем стандартни и традиционни бишоджо и бишонен.
По тази логика всичко с керъктър дизайноте на Clamp трябва да се низвергне.

Последна промяна velush на Вто Юли 08, 2014 9:41 am, променена общо 1 път

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2014 9:42 pm 
Аватар

Става като за първи епизод. На мен трансформацията ми допадна, нали как беше направена.
Иначе малко ми е смешно, Усаги циври през цялото време и само когато трябва да назове името на някой атака го прави с непоколебима увереност. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:54 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

Не смятам, че е редно да се сравнява старата и новата аниме версии, най-вече защото римейка е направен да се придържа към мангата откъм история и арт, нещо, което старата аниме адаптация НЕ правеше...

сега да си припомним как старите аниме автори мразеха Мамору :3

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 2:30 am 
Аватар

Специално за сеютата си представях само два варианта - или да върнат всички, или никой; останалите не са по-малко култови. Каква файда, че котоно ще е там, като никой друг от старите няма да го има... Някои решения на тоей просто ме хвърлят в тъча. Същото направиха и със сея, явно така си процедират хората и това е. :confused: :confused: :roll:

Сякаш най-голям хейт се изля за хисако канемото, никой явно не иска друга ами-чан. Само ме притеснява да не я направят прекалено мое. Иначе тези новите със сигурност ще се справят, то лоши сеюта няма, просто ще е странно. Нещото, което мен специално много ме радва, е че всички без хисако канемото са ми непознати. Ще има елемент на нагаждане, свикване и преоткриване на нови гласове, което винаги е яко. Щеше да е супер тъпо, ако бяха наблъскали кана ханазава, миюки саваширо и т.н., дето участват в почти всяко аниме през последните 10 години.

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2014 12:46 pm 
Аватар

Не си спомням много от старата версия(май не съм я гледала от край до край), ноо някак си очаквах повече...не ми харесаха тея 3D трансформации и blur-натите сенки :/ Ще си остана фен на Kamikaze Kaito Jeanne пред Sailor Moon xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2014 2:18 pm 
Аватар

Така, втори епизод излезе. Този път имах по-малко проблеми с гласа на Усаги и се оставам на мнението, че в тази версия героинята й е по-търпима. Може би спомените ми са погрешни (не съм гледала първите серии от бая време), но Усаги ми допадна с това, че пое иниациативата заедно с Луна да проверят какво става с Ами, за разлика от предишното аниме.
Като цяло епизодът ми хареса до прекрасния момент с трансформациите. Само на мен ли ми се струва или трансформацията на Ами е по-добре направена от тази на Усаги?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2014 3:04 pm 
Аватар

Само на мен ли ми се струва, че артът е на по-ниско ниво, от колкото в първи епизод? Лаптопът на Усаги беше голяма изненада, изглежда тази версия ще е модернизирана. Като цяло епизодът ми хареса. И аз мисля, че трансформацията на Ами е по-хубава от тази на Усаги.
P.S. Хареса ми, че използваха ултразвуковите вълни отново, докато и в мангата, и в старото аниме ги използваха само веднъж.

Preview за следващия епизод:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2014 3:34 pm 
Аватар

Има логика артът да е малко по-зле от предния епизод, защото нали трябва да хванат окото на зрителя. Изляли са кофата с бюджета в първия епизод и сега ще се радваме на резултата. А за модернизация, в миналия епизод успях да мярна няколко мобилни телефона, както и дизайн на кола, която изглеждаше подобаващо нова.
Добре, че се отбеляза ушите. Като прехвърлях наскоро мангата и аз забелязах, че ги разкарват заедно с очилата/маската й след първата глава. Като се замислиш те са доста полезни, а авторката ги използва само веднъж. Вероятно някой й е казал, че изглеждат глупаво и е решила да ги махне.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 12:19 am 
Аватар

Ami-chan :love:

Много ми хареса епизода. Трансформацията определено ми хареса повече от тази на Усаги.
Гласът на Усаги този път ми беше по-приемлив. Като че ли може би трябваше направо целият каст да е нов, но какво ад се прави.
Tuxedo Mask пак спаси положението (т.е Усаги), оххх тази носталгия. "I'm not a trash bin" XDDD

Както и да е - историята се развива значително по-бързо и е доста близо до мангата.
Първи епизод - Sailor Moon, втори - Mercury, трети - Mars .... бая бързо и последователно действат ^.~

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:59 am 
Аватар

Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal ep. 2 - все си мислех, че представянето на Ейми ще го поодялкат малко, ама не...карат си по оригиналния път.
Да видим следващият път с Рей - за нея в мангата историята беше различна, пък и самата тя беше доста по-различен персонаж.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 20 [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]