|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Нед Юли 06, 2014 4:37 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Присъединявам се към разочарованите. За толкова години откакто обявиха, че ще има римейк това ли скалъпиха!? Преглътнах леките визуални промени(някъде хич не бяха леки де ) и някак го изтърпях до трансформацията, но не и след това. Напомни ми някакво детско 3D с Барби(дървено едно такова), което племенницата ми гледаше преди време. Освен това нея дето са я вталили ами защо и Мамору, скелет със смокинг . Засега он холд докато свърши, после ще видим.
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Нед Юли 06, 2014 4:50 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
>.< Само аз ли нямам проблем с въпросното "вталяване" на героите? Все толкова нереални от към телосложение си ги помня и в старата версия XD, плюс че в момента артът доста се доближава до този на мангата. So... idk Here's colour page -> Може и аз да съм се бъгнала нещо пък
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Нед Юли 06, 2014 6:18 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Ми аз сравнявам с анимето, не с мангата . Нея я прочетох години след като го гледах и си спомням, че не харесах арта и и тогава. Както и да е, във версията от 90-те и Усаги и Мамору( пък и останалите) може да не са дебели, но поне не приличат на манекени от Освиенцим . Само при Ейми и Минако не видях някакви очевадни разлики или поне не личаха. Другите са пипнати-къде цвят(очи, коса), къде форма на лицето или очите, но това е нормално. Все пак има няма 20 години между първия сезон и този . Нещото което ме дразни е ужасната анимация на трансформацията и колко кльощави са ги направили. При сеютата това което забелязах, е че гласа на Усаги е същия. Различно ми се стори сеюто на майка и, но не съм сигурна-може така да ми се е причуло, рядко обръщам внимание на гласовете на сеютата
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Юли 07, 2014 10:39 am |
|
velush |
|
|
|
Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal ep. 1 - по-свястната реализация, която феновете на мангата заслужават. Чета че има оплаквания на тема CGI-а в трансформацията, но аз помня че и старата секвенция не беше много красива. Други лоши спомени от старата версия - керъктър дизайнът мърдаше в и между епизодите. Тук нещата може да са семпли, но поне са в съвременните стандарти. Керъктър дизайнът сега е по-близко до мангата. Другото впечатление което се налага още от трейлъра - сеюто на Усаги още си я бива, но играе в стил 90-те, а това е твърде over the top за сегашните разбирания. Не че не си я харесвам, но ми е някак неадекватна. Тук демонстрираха функцията на "ушите" на Усаги. Надявам да запазят този елемент и за в бъдеще, а не да го зарежат, като в старата анимация. ПП popcorn girl Цитат: и колко кльощави са ги направили Аз пък ги намирам са съвсем стандартни и традиционни бишоджо и бишонен. По тази логика всичко с керъктър дизайноте на Clamp трябва да се низвергне.
Последна промяна velush на Вто Юли 08, 2014 9:41 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Юли 07, 2014 9:42 pm |
|
krish |
|
|
|
Става като за първи епизод. На мен трансформацията ми допадна, нали как беше направена. Иначе малко ми е смешно, Усаги циври през цялото време и само когато трябва да назове името на някой атака го прави с непоколебима увереност.
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Вто Юли 08, 2014 10:54 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Не смятам, че е редно да се сравнява старата и новата аниме версии, най-вече защото римейка е направен да се придържа към мангата откъм история и арт, нещо, което старата аниме адаптация НЕ правеше...
сега да си припомним как старите аниме автори мразеха Мамору :3
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Сря Юли 09, 2014 2:30 am |
|
rurien |
|
|
|
Специално за сеютата си представях само два варианта - или да върнат всички, или никой; останалите не са по-малко култови. Каква файда, че котоно ще е там, като никой друг от старите няма да го има... Някои решения на тоей просто ме хвърлят в тъча. Същото направиха и със сея, явно така си процедират хората и това е. Сякаш най-голям хейт се изля за хисако канемото, никой явно не иска друга ами-чан. Само ме притеснява да не я направят прекалено мое. Иначе тези новите със сигурност ще се справят, то лоши сеюта няма, просто ще е странно. Нещото, което мен специално много ме радва, е че всички без хисако канемото са ми непознати. Ще има елемент на нагаждане, свикване и преоткриване на нови гласове, което винаги е яко. Щеше да е супер тъпо, ако бяха наблъскали кана ханазава, миюки саваширо и т.н., дето участват в почти всяко аниме през последните 10 години.
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 3:04 pm |
|
Ivo0909 |
|
|
|
Само на мен ли ми се струва, че артът е на по-ниско ниво, от колкото в първи епизод? Лаптопът на Усаги беше голяма изненада, изглежда тази версия ще е модернизирана. Като цяло епизодът ми хареса. И аз мисля, че трансформацията на Ами е по-хубава от тази на Усаги. P.S. Хареса ми, че използваха ултразвуковите вълни отново, докато и в мангата, и в старото аниме ги използваха само веднъж. Preview за следващия епизод:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 3:34 pm |
|
Moriko |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 05, 2007 11:33 am Мнения: 150 Местоположение: Midguard
|
Има логика артът да е малко по-зле от предния епизод, защото нали трябва да хванат окото на зрителя. Изляли са кофата с бюджета в първия епизод и сега ще се радваме на резултата. А за модернизация, в миналия епизод успях да мярна няколко мобилни телефона, както и дизайн на кола, която изглеждаше подобаващо нова. Добре, че се отбеляза ушите. Като прехвърлях наскоро мангата и аз забелязах, че ги разкарват заедно с очилата/маската й след първата глава. Като се замислиш те са доста полезни, а авторката ги използва само веднъж. Вероятно някой й е казал, че изглеждат глупаво и е решила да ги махне.
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Юли 21, 2014 12:19 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Ami-chan Много ми хареса епизода. Трансформацията определено ми хареса повече от тази на Усаги. Гласът на Усаги този път ми беше по-приемлив. Като че ли може би трябваше направо целият каст да е нов, но какво ад се прави. Tuxedo Mask пак спаси положението (т.е Усаги), оххх тази носталгия. "I'm not a trash bin" XDDD Както и да е - историята се развива значително по-бързо и е доста близо до мангата. Първи епизод - Sailor Moon, втори - Mercury, трети - Mars .... бая бързо и последователно действат ^.~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|