|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 8:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пет Май 30, 2014 12:22 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
faye написа: Проблемът според мен идва от безличието на главните герои. Така и не получиха дълбочина и завършеност, което го отдавам на кофти режисьорски решения и не на място промени в сюжета. Плюсовете са хубавата музика, приятния и неагангажиращ плот през първите епизоди, концепцията за по-голяма част от героите(изключвам Хиори, тъй като нито тук, нито в мангата не е особено интересна) и базата за сблъсъка между Вина и Ято.
Мда, беше доста неангажиращо и леко за гледане. Героите определено ми се сториха безлични и като цяло не видях почти никакво развитие в историята. До 9ти епизод се фокусираха върху Юкине, но дри след това не видях особено изграждане на героя му. Като цяло беше забавно, но доникъде не стигна. Краят ми се стори много random. И аз му давам 6/10. (На мангата съм й хвърлила око, някой ден мога да я почна да видя колко по-добре са нещата там)
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пет Юни 06, 2014 7:36 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ти си намерил к'во да гледаш... Добре че си го дропнал и без т'ва не е кой знае какво.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Съб Окт 24, 2015 1:45 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Най-добрият епизод за двата сезона до тук. Интересно какви ще са последиците? Предполагам, че Нора ще се появи от някъде и Ято ще я използва от яд. Все пак нямам идея как ще се стигне до розово бъдеще. Хийори? Кофуку?
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Нед Дек 13, 2015 12:32 pm |
|
faye |
|
|
|
Вчера и много рано днес взех, че изгледах излезлите епизоди. Останах много доволна! Да не повярваш са си взели бележка от първи сезон и този е направен както трябва. Няма разтегляне на локуми и излишни драми, анимацията поддържа нивото си и саунтрака убива Видях няколко малки разлики спрямо мангата, но все още съществува варианта за отворен край. Като цяло ако последния епизод не издъни нещата 8.5-9 някъде като обща оценка, което е далеч по-добре от 7-цата на първи сезон
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|