The Hollow Shrine
Цитат:
но това не си го изтърпял
Претенциозните боклуци ме дразнят най-много.
Твърде голямо количество "грехове" беше натрупало това чудо, че да го спасят каквито и да е обрати.
Ragnos
Цитат:
не намерих Бурята на книжен носител
Сюжетно едва ли си приличат с анимето, но ми е любопитно все пак - простиха ли си главните герои?
(Ако да, има известна връзка.)
Изглежда аз съм бил леко късметлия на тема Шекспир, защото още преди гимназията бях гледал по телевизията по-известните му произведения в изпълнение на Британския кралски театър, а въобще първият ми спомен е кино версията на "Хамлет" с Лорънс Оливие. (Всъщност имаше и съветска версия със Смоктоновски...и май само аз я харесвах. )
Сега дават ли такива неща по телевизията - цъ, "Мюзик Айдъл", "Биг Брадър" и един тон клонинги на "От местопрестъплението".
В гимназията просто трябваше да си опресня спомените с текста...и как да го кажа, за да получиш шестица всъщност не е задължително да четеш всички произведения, но някои просто са интересни сами по себе си.
Виж "Ромео и Жулиета" за разлика от "Хамлет", "Отело" и "Ричард Трети" (по наше време той не се изучаваше) не ме радваше и карах по спомени и цитати от учебника. И докато сме на темата