|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 2:01 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Пф... още 4 епизода да видя кво му е толкова якото на тва аниме. Само да не се окаже, че ще допълват с 2-ри сезон, щото нерви за повече от същото няма да имам. То не бяха ли говорещи плюшки, сладки принцески които всъщност са демони под прикритие ... мирише ми на доста неопитно, ако изобщо ни смятат да го взимаме на сериозно. Да не говоря за тея проскубани зайци, дето вече като почнат да се правят на интересни, че изчисляват нещо, ми иде да отида до тоалетната и да пусна една вода. djhot вика, че играта била яка и тва е единствената причина да го карам до края - да видя какво смислено обяснение ще ми сложат на фона на тази бумащина. (с извинение, ама Deen тая година просто прекалиха с тая крава)
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 6:38 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
да де нещо такова беше казал карай. Мисълта ми беше, че щом си казал, че ше има як край за тва ше го гледам, па да видим.
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Съб Дек 12, 2009 6:18 pm |
krumisimo |
|
|
|
А друг вариант - Кирие да се окаже истинската майка на Батлър?... Беатриче, като държи толкова на червения шрифт, да беше казала това за греха отпреди 6 години с него... И к'ъв беше тоя гняв от Виргилиа - gapgapgapgapgap...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 2:02 am |
krumisimo |
|
|
|
И във варианта Беато да му е майка нещо няма съвсем логика (то в цялото шоу има ли такава :Д)... Вярно, че в епа имаше някви хинтове, водещи в тая посока, but still... Ако беше така - нямаше ли още в някое от предишните 3 действия на анимето Беато да наблегне по тази тема... За миналото на Рудолф (и не само за неговото) не знаем и нищо конкретно... Само това, че след като Асуму е умряла, той се е оженил повторно за Кирие, която пък си е умирала от завист по време на брака на предните двама (егати сапунките) и толкоз... Може между тримата да има някакви минали скрити схеми...
Последна промяна krumisimo на Пон Дек 14, 2009 7:17 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(лято 2009) Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 12:16 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Твоя варянт: Твърдят, че майката му е умряла, а Кирие е просто втората съпруга на баща му, а всъщност тя му е майка, като го крият за бог знае к'ъв уй...
Моят: Батлър се бие отричайки магията, а майка му не стига че му е врага, а и вещица.
Едното е абсурдно и смешно, а в другото ем могат да набутат драма, ем имат избор от сумати причини, поради който Беатрис да го прави.
И това, че Ryukishi07 обича да бълва откачени неща, не значи че са безсмислени.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|