End of the world ?! Страмно заглавие си е това,а и изглежда,че Ushio ще хвани пътя на майка си,но можеби ще се оправи.А и се оказах прав,че Kyou e учителката и .
*изгледала излезлите досега епизоди през последните дни*
За да не звуча като пълната к*чка, ще кажа, че драмата е на високо ниво, макар и аз да проронвам сълзите на далеч по-различни от вас случаи. Кхъм
Обаче ако с Ушио стане нещо не само ще го взема присърце ми и ще се депресирам, привързах се към нея
И естествено да си спомена, че много се радвам, че пак видях Кьо и Botan /Puhi, Puhi~/, по-скоро Got~ Got! Фуко също рулз... имам чувството обаче, че този 20 епизод беше последното смеене
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
малка изглежда ще мре следващия еп и ми е интересно последния 22 как ще го направят пък може и някъв алтернативен край да направят само да изпадне в кома да иде в другия свят и Томоя по някакъв начин да я спаси като се срещнат там???
Доста тежко се получи така.Емоционалния срив от едното беше достатъчен,но второто просто го разби,не съм чел мангата и не знам какво ще стане,но просто не го виждам happy end-a.
Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 12:02 am
bloodsongg
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
Просто с такова впечатление бях останал след последните епизоди,но предпоследния просто разби всичко детско в мене... Мога да си се надявам на каквото искам,все пак моя гледна точка,нали?
Няма смисъл от SAD. Прекалено много смърди на тип "щом края е добър зрителя може да издържи всички психически травми преди него". Просто е толкова обвиъс че едвам се сдържам да съм 100% сигурна че ще е хепи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения