Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 6:36 pm 

Нов лщбим гъндам майстор - Алелуя много мощен пилот накефи ме . Грахам с гн флаг = Сетсуна с гъндам смятай ако набара гъндам. Тиерия и Луист WTF ? Локон и Патрик са живи и имаме маскиран маняк 2 сезон ще рулира :D кога ще излиза ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 10:11 pm 
Аватар

гъндама след транс ам съква според обясненията в предишните серии :)
ако сетсуна е умрял тотално не съм познал в предвижданията си. само раздразни тоя епизод, спор няма. не разбрах кои бяха двете мацки в скафандри накрая? :? хелп?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 10:50 pm 
Аватар

Червенокосата беше Нена (трон драй) , а мадамата със скафандъра - Liu Mei или там както се казваше (оная със зелената коса на 2 огромни опашки , дето беше агент на Селестиъл Биинг).

Абе онова Локон или Али Ал Саачес беше ? :o Че и на 2мата приличаше ><

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 4:05 pm 
Аватар

На мен ми мязаше повече на Али. Иначе човека с маската прилича доста на оня русия с който се би Сетсуна накрая. Абе доста зарибяващо свърши, ще видим дали Тиерия няма да работи извън Celestial Being втория сезон.

ПС: Алелуя!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 4:41 pm 
Аватар

10х
понеже показаха Нена отделно без шлем си мислех че е някоя друга в скафандъра :? или съм се заблудил.
мисля че пича в нервна криза беше Али - трудно му понася липсата на война :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 10:05 pm 
Аватар

Али си беше, не прилича мн на Локон.
Та... като цяло краят много ми хареса. Имаше си динамиката, имаше си обратите, че и за бъдещето ни дадоха. Тиерия явно има слабост към женски прически, а Луис какво прави с него, не мога да го измисля. Може би просто се е случило той да бъде този, който я въвежда на някой кобар или нещо. Тя и Саджи със сигурност ще имат повече роля в новия сезон. Не случайно ни тровиха нервите с Луис без привидно никаква причина да я дават, дъй като нямаше участие в действието. Е, вече ще има. Сега ще ми хареса да се окаже някаква супер Гандам-пилотка. Саджи също върви добре, мисля, че от малкото познания, които демонстрира може да се съди, че е учило здраво момчето и с повече тренировка ще излезе нещо от него. Гандъма, който позна ще да е бил на Сетсуна. Няма начин да е мъртъв. И не само той, на бас, че всички са живи. Особено щом си имаме човек с маска /е крайно време беше/.
Връщайки малако назад- смъртта на Лихти и Крис беше наистина вкарващ драма елемент и сигурно ще е причина онова розовокосото /излезе ми от ума името й/ да се мотивира.
Марина и Сестуна ме радват като двойка, така че се надявам да се посъберат във 2 сезон /защото Сестуна не е мъртъв пък/.
Ми остава да си пожелаем още по-добър 2 сезон, никак не беше лошо анимето. Не съм и възхинета, но някои епизоди бяха наистина добри, а артът и музиката -перфектни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 4:10 pm 
Аватар

Хареса ми страшно много анимето :) , нямам търпение да излезе продължението... Иначе от героите най-много ми допаднаха Локон и Сецуна , жалко че се споминаха :? (всъщност за Сецуна не съм сигурен, дано да е жив , защото наистина много добра двойка бяха с Марина ) :) .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 6:05 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

с 1000 дни закъснение го догледах... Мога да кажа :
Ебати якия край! :lol:
Наистина от доста време не се бях радвал на някой край толкова много. Целия епизод ми хареса, от зрелищните битки на Сетсуна и Алелуа, през това как 'умират' нашите хора, до реформите в бъдещето и прогресирането на героите.
Аз също съм на мнението, че Сетсуна е жив, няма начин тоя корав кюрд да пукяса толкова лесно. Мисля, че Алелуя също ще е жив, но за него съм по-малко уверен. Лок-он обаче съм сигурен, че си замина... Верно, не го дадоха как му хвърчи дроба след експлозията, ама ако уцелее след като го уцелиха така, направо ша се ядосам!
Луис си е сменила стила на прическата, но това че я дадоха заедно с Тиериа направо ме кара да побеснявам, че трябва да чакаме за нов сезон. Искам да знам какво общо има м/у тях. Тоя санджи ли къв беше, стана космонафтче... Един от предстоящите Гъндам хейтъри... Онова малкото изтърсаче дето уцеля от "Тринити"-роднините е при нашите хора, което не е голяма изненада. Интересно за каква кауза ще се борят в продължението, след като постигнаха обединяване на световното общество. Все пак останаха и доста подли типове на които можем да разчитаме, че ще зародят поредните интриги. Нямам търпение да видя модифицираните модели и други съвсем нови... Като цяло анимето беше много добро.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 9:58 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ох, събирах бая пауър да изкоментирам последния еп, сърце не ми дава Изображение

Първо, това бяха из най-сърцераздорните и надъхващи битки, които съм гледал последните години :taz: Сигурно общо 2 дена съм тичал като туземец у нас под влияние на тоя Гъндам....
Сетсуна и Флаг-пича като се забиха просто мислех да го правя на профил, нооо не е толкова могъщо, колкото беше в анимето... просто в аниемто е >>>

Халелуя почина. R.I.P, но Алелуя е жив и искренно се надявам да успее да събуди Халелуя или понее да го абсорбира, сега, като мястото е свободно. Но вижте, окото, нз как би се върнало =S Но поне тая белокосото момиче вече ще е пораснала мацка, може би ще има акъл, ще се познаят, ще се награбят и тя ще стане гъндам-ка ^^

Пич с маска, мм? Фенското сърце трепти... РОК ОН СТРАТОС :headbang: Почти сигурен. Ще кажете нйе, той умря! И ще сте мнн прави. Лок-он действително почина, но това не значи, че няма да се върне в новия сезон. Това го има в абс. всеки(по-комерс) гъндам почти. КЛОНИНГ *O* Yup. Клонингът на Стратос, не желаещ да приеме лицето си, понеже той е той, а той е ебати пича.. докъто някой не му сцепи маската с razor-light saber тежащ колкото една жилищна сграда в Ахтопол... WANNA SEE T__T

В интерес на истината последните моменти въобщеее е така малко през 30 пръста ги гледах >< Само да ме дразнят после и да ми изтръпват вените залуду 5 месеца секи път като видя заглавието на темата...

Онова, че е било Гъндам е ок, че е било Сетсуна пак - бива, ама кво е карал Сетсуна тогава? След като 00 е в кашона. "Екипировката, която промени света - гъндам 00" *бърше лиги* :taz:

Еми да... света в момента е променен. За зрителите на националната телевизия... Но не видях Марина да се усмихва накрая така че BUZZ OFF muda flaqckers... Света ако се оправяше за 100 взривени бази, т'ва можеше всеки да го направи. Еолия не е толко ТЪП, че само с това да мисли, че е приключило всичко... 100% планът му има продължение, което включва и зеленокосия дришльо, взел властта на подземния свят в ръцете си...

Мах.. не ми се чака, не ми се и говори, че само издивявам...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 17, 2008 8:27 pm 
Аватар

в AniDB излезе новина за втори сезон : )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:46 am 
Аватар

Може да има споил, блябля, мързи ме да маркирам и сменям цветове XP

Вчера дръпнах и гледах това XDDDD Очаквах да е нещо съвсем друго (сериозно най-малкото :lol: ), обаче се попилях от смях все пак XDD
"... It's a zombie" и "Yallelujah -- Allelujah's 3rd personality" бяха просто върха XD
И все пак явно във втория сезон всички пак ще са налице :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 11:03 am 
Аватар

Kiva, не говори такива страшни неща като "може да има спойл" когато споменаваш Allelujah's 3rd personality- прекалено страшно би станало :lol:
И аз вчера се заблудих, че ще видя нкакъв нормален трейлър, но това беше наистина....
Setsuna: "I`m Gundam!" и всичко останало.. :lol: Явно ще имаме много фенсървис във 2 сезон ^^'
/По-бързо да излиза, че пред CG го предпочитам няколко пъти вече.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 12:24 pm 
Аватар

Let's get married също изби рибата обаче =)) "but... I'm a robot" "and I'm a Gundam" =))
Това нещо беше тоталната гавра =)) Очаквам си аз нормален трейлър и... втф чибитааа :lol:
И аз го предпочитам над CG и нямам търпение да почнат втория сезон, че от другото ми става лошо вече ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 1:40 pm 
Аватар

Всъщност има вече трейлър:
http://www.youtube.com/watch?v=P-yBPjYJdeY
И някакви сканове от списание:
http://www.youtube.com/watch?v=16yuTMz1Dl4
00 кефи с тия два GN drive-а на раменете. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 2:59 pm 
Аватар

Всъщност аз още преди седмица да речем влизах в официалния сайт и гледам за героите излезли дизайни, нови дрешки всичко. Ама защо подяволите Локон Стратос е с нов дизайн при положение че е мъртъв?! Да винаги съществува вероятността да стане зомби, но все пак щ е тъпо ><
Надявам се хубаво да са го измислили и да не са го съживили с някаква проста технология, тип клонинг по ДНК :? Ще ми развалят момента дет умря в първия сезон :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]