|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 6:36 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Нов лщбим гъндам майстор - Алелуя много мощен пилот накефи ме . Грахам с гн флаг = Сетсуна с гъндам смятай ако набара гъндам. Тиерия и Луист WTF ? Локон и Патрик са живи и имаме маскиран маняк 2 сезон ще рулира ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) кога ще излиза ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 4:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20803.jpg) |
corrosive |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Яну 11, 2008 4:01 pm Мнения: 41 Местоположение: Sea of LCL
|
10х
понеже показаха Нена отделно без шлем си мислех че е някоя друга в скафандъра ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) или съм се заблудил.
мисля че пича в нервна криза беше Али - трудно му понася липсата на война
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 10:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Али си беше, не прилича мн на Локон.
Та... като цяло краят много ми хареса. Имаше си динамиката, имаше си обратите, че и за бъдещето ни дадоха. Тиерия явно има слабост към женски прически, а Луис какво прави с него, не мога да го измисля. Може би просто се е случило той да бъде този, който я въвежда на някой кобар или нещо. Тя и Саджи със сигурност ще имат повече роля в новия сезон. Не случайно ни тровиха нервите с Луис без привидно никаква причина да я дават, дъй като нямаше участие в действието. Е, вече ще има. Сега ще ми хареса да се окаже някаква супер Гандам-пилотка. Саджи също върви добре, мисля, че от малкото познания, които демонстрира може да се съди, че е учило здраво момчето и с повече тренировка ще излезе нещо от него. Гандъма, който позна ще да е бил на Сетсуна. Няма начин да е мъртъв. И не само той, на бас, че всички са живи. Особено щом си имаме човек с маска /е крайно време беше/.
Връщайки малако назад- смъртта на Лихти и Крис беше наистина вкарващ драма елемент и сигурно ще е причина онова розовокосото /излезе ми от ума името й/ да се мотивира.
Марина и Сестуна ме радват като двойка, така че се надявам да се посъберат във 2 сезон /защото Сестуна не е мъртъв пък/.
Ми остава да си пожелаем още по-добър 2 сезон, никак не беше лошо анимето. Не съм и възхинета, но някои епизоди бяха наистина добри, а артът и музиката -перфектни.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 6:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
с 1000 дни закъснение го догледах... Мога да кажа :
Ебати якия край!
Наистина от доста време не се бях радвал на някой край толкова много. Целия епизод ми хареса, от зрелищните битки на Сетсуна и Алелуа, през това как 'умират' нашите хора, до реформите в бъдещето и прогресирането на героите.
Аз също съм на мнението, че Сетсуна е жив, няма начин тоя корав кюрд да пукяса толкова лесно. Мисля, че Алелуя също ще е жив, но за него съм по-малко уверен. Лок-он обаче съм сигурен, че си замина... Верно, не го дадоха как му хвърчи дроба след експлозията, ама ако уцелее след като го уцелиха така, направо ша се ядосам!
Луис си е сменила стила на прическата, но това че я дадоха заедно с Тиериа направо ме кара да побеснявам, че трябва да чакаме за нов сезон. Искам да знам какво общо има м/у тях. Тоя санджи ли къв беше, стана космонафтче... Един от предстоящите Гъндам хейтъри... Онова малкото изтърсаче дето уцеля от "Тринити"-роднините е при нашите хора, което не е голяма изненада. Интересно за каква кауза ще се борят в продължението, след като постигнаха обединяване на световното общество. Все пак останаха и доста подли типове на които можем да разчитаме, че ще зародят поредните интриги. Нямам търпение да видя модифицираните модели и други съвсем нови... Като цяло анимето беше много добро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 9:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ох, събирах бая пауър да изкоментирам последния еп, сърце не ми дава ![Изображение](http://img248.imageshack.us/img248/3639/astoyadayadaem8.gif)
Първо, това бяха из най-сърцераздорните и надъхващи битки, които съм гледал последните години Сигурно общо 2 дена съм тичал като туземец у нас под влияние на тоя Гъндам.... Сетсуна и Флаг-пича като се забиха просто мислех да го правя на профил, нооо не е толкова могъщо, колкото беше в анимето... просто в аниемто е >>>
Халелуя почина. R.I.P, но Алелуя е жив и искренно се надявам да успее да събуди Халелуя или понее да го абсорбира, сега, като мястото е свободно. Но вижте, окото, нз как би се върнало =S Но поне тая белокосото момиче вече ще е пораснала мацка, може би ще има акъл, ще се познаят, ще се награбят и тя ще стане гъндам-ка ^^
Пич с маска, мм? Фенското сърце трепти... РОК ОН СТРАТОС Почти сигурен. Ще кажете нйе, той умря! И ще сте мнн прави. Лок-он действително почина, но това не значи, че няма да се върне в новия сезон. Това го има в абс. всеки(по-комерс) гъндам почти. КЛОНИНГ *O* Yup. Клонингът на Стратос, не желаещ да приеме лицето си, понеже той е той, а той е ебати пича.. докъто някой не му сцепи маската с razor-light saber тежащ колкото една жилищна сграда в Ахтопол... WANNA SEE T__T
В интерес на истината последните моменти въобщеее е така малко през 30 пръста ги гледах >< Само да ме дразнят после и да ми изтръпват вените залуду 5 месеца секи път като видя заглавието на темата...
Онова, че е било Гъндам е ок, че е било Сетсуна пак - бива, ама кво е карал Сетсуна тогава? След като 00 е в кашона. "Екипировката, която промени света - гъндам 00" *бърше лиги*
Еми да... света в момента е променен. За зрителите на националната телевизия... Но не видях Марина да се усмихва накрая така че BUZZ OFF muda flaqckers... Света ако се оправяше за 100 взривени бази, т'ва можеше всеки да го направи. Еолия не е толко ТЪП, че само с това да мисли, че е приключило всичко... 100% планът му има продължение, което включва и зеленокосия дришльо, взел властта на подземния свят в ръцете си...
Мах.. не ми се чака, не ми се и говори, че само издивявам...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 11:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Kiva, не говори такива страшни неща като "може да има спойл" когато споменаваш Allelujah's 3rd personality- прекалено страшно би станало
И аз вчера се заблудих, че ще видя нкакъв нормален трейлър, но това беше наистина....
Setsuna: "I`m Gundam!" и всичко останало.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Явно ще имаме много фенсървис във 2 сезон ^^'
/По-бързо да излиза, че пред CG го предпочитам няколко пъти вече.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 2:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Всъщност аз още преди седмица да речем влизах в официалния сайт и гледам за героите излезли дизайни, нови дрешки всичко. Ама защо подяволите Локон Стратос е с нов дизайн при положение че е мъртъв?! Да винаги съществува вероятността да стане зомби, но все пак щ е тъпо ><
Надявам се хубаво да са го измислили и да не са го съживили с някаква проста технология, тип клонинг по ДНК ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ще ми развалят момента дет умря в първия сезон
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|