|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 10:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: ~Naruto Shippuuden~ (зима 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 16, 2012 3:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38029_1359205817.jpg) |
Loveless88 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
лелеее ей са се разбих с последните два епа и ви казвам тоя минато е pure talent. Не е като Хаширама дето бил на не знам си кой си какво си. не е като мадара с червени очи и нито е брат на първия и не създава вода от нищото. нито е Джинчуурики и няма никакъв какке генкай, обаче искам да знам дали не му е*а майката? извинявам се за израза, грозно е жена да псува ама не се сдършах! това е мъжа за който ще се оженя! като гледах сцената с маскирания (който не знам как да нарека по простата причина, че не знам кой е) и като хвърли куная и нали дават ръката нааа.. Тоби да го наречем и се приближава, а аз си мислех, че целта му е куная да му бъде в главата в момента в който оня се материялизира, а той пича направо с расенган и като го прасна си спрях плеъра, направих си подобаващо количество скрийн шотове, отворих си туитъра и написах само : #MinatoNamikaze pure orgasm..просто ме удари в земята. отдавна не се бях кефила така на битка...бяха супер еповете и тъкмо щяй да се разплача, когато до скоро симпатичната за мен Кушина ми скъса нервите..като тръгна да прай некви заръки на наруто, и с некъв нокът на лисицата в нея..па за пари ли не му говори, за жени, за алкохол...абе спретна му ена лекцийка и минато си седи отзаде чивека душа бере тая му говори там некви като се предполагаше,че и без т'ва треа да е пукнала след като и извадиха биджуто. и по ено време си викам дали да не го превъртя..ама айде нали съм фенче го оставих..ама тая продължава мама и де*а! Мели няква и аз по ено време: аре беее, таз неме ли да умре най-сетне, тя си умори мъжа първо и разгеле пукна. и после му вика: извинявай че ти отнех от времето. WTF, bitch! die, already! абе както и да е..оцъкли ме яко тоя еп..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Naruto Shippuuden~ (зима 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 20, 2012 5:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46320_1409787847.gif) |
rurien |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
В много думи у-то не се чува ясно, но това не значи, че го няма. По тази логика трябва да е Фкушима вместо Фукушима. http://bg.forvo.com/word/fukushima/От официалния сайт на Наруто / VIZ Media: http://naruto.viz.com/characters.php -> Sasuke Uchiha. Затова правилната транслитерация на кирилица би била Сасуке.
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Naruto Shippuuden~ (зима 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 20, 2012 5:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Аз не съм казал, че го няма.. дори в началото на коментара си изтъквам, че е така. Ти се чудеше откъде идва Саске.. та ти отговорих.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Naruto Shippuuden~ (зима 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 21, 2012 12:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Бях позабравил това за повече от година,но сега си наваксах с епизодите, без да гледам филърите, side story или разтеглените флашбекове. Така става за гледане, дано скоро няма още подобни. Ще го следя до момента, в който пак не зацикли брутално това. Засега има страхотни битки, много интересни нови персонажи(особено дядката Ōnoki - във всяко аниме трябва да присъства подобен персонаж за да е пълна картинката XD), както и малко избистряне на нова сюжетна линия, различна от "Трябва да спасим Сашка!" от последните 150 000 епизода. п.п. Готино са го измислили:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|