Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Giant Gorg (1984)
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 2:04 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

velush написа:
Най-тъпият момент беше този, в който Капитанът предаваше информацията на ЦРУ и по неясни причини преби Линкс. Сцената е твърде абсурдна, защото от една страна да изтезаваш живия си щит е тъпо, от друга Род не реагира по никакъв начин и това се предполагаше да е стоицизъм, само дето в случая спасяването на изгората и спирането на изтичането на информацията беше едно и също, пък той не си мръдна гъза. Някой от сценаристите просто много е искал сцена с насилие над жена. :shock:

Да, и на мен ми се видя напълно излишно и неразбираемо това насилие. Може, дето казваш, някой от сценаристите да си е падал по садистични изпълнения :D
velush написа:
Манон обърка нещо извън кадър и всички извънземни загинаха в криокамерите

То там май (доколкото помня) обясниха нещо, че поради взривовете и трусовете по време на битката между извънземните и меки и хората на Род инсталацията се е повредила и заради това са измрели всички останали. Но може и да бъркам.
velush написа:
В заключение: първата част на сериала, когато нашите хора бродеха по острова, откриваха малки парченца от пъзела и се биеха на всяка крачка беше доста добра. За жалост гвоздеят на програмата - контактът с извънземните е пълна глупост. Сякаш са имали по-различна идея, но са я претупали в последния момент.

Да, първата половина - до 15 еп. е по-интересната. На мен ми беше интересна и срещата между децата и Манон, но след това явно не са им стигнали идеите и затова не са могли да измислят по-добър сценарий за последните епизоди. Краят беше задоволителен според мен. Стабилно 7/10.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 2:16 pm 
Аватар

Ray-kun
Цитат:
То там май (доколкото помня) обясниха нещо, че поради взривовете и трусовете по време на битката между извънземните и меки и хората на Род инсталацията се е повредила и заради това са измрели всички останали. Но може и да бъркам.

В превода който аз ползвах вината беше хвърлена върху вулканичната активност...което е тъпо, защото същите тези хорица разполагат с технология, която позволяла изплуването и потапянето на цял остров, а още и възпирането на удар от 10-тина ядрени бойни глави.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2018 3:52 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

А, да - точно вулканичната активност беше. Благодаря за корекцията. Ами явно просто по някаква причина сценаристите не са измислили достатъчно добре нещата. Случват се и такива работи.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]