|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Drifters (есен 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 11, 2016 1:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48680_1464973648.jpg) |
SpiritualLiege |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
KoP3Le7o написа: Много просто. Според историята Тойохиса загива от щиковете. В анимето вместо да умрат биват пращани в друг свят.
Сиреч, като в Ганц.От сцената със държавния служител останах с впечатлението, че това му се е случвало и преди на чиляка и е нещо като игра. Ragnos написа: "ибавам са ва". В повечето случай е така, но това зависи до колко точно ще ме издразни даден герой или сюжетна точка - има и такива моменти, в който ме фащат бесовете.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Drifters (есен 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 13, 2016 9:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Wind_Falcon написа: 1-ви еп. беше толкова скучен че едва го изгледах. Ще видим натам дали ще е по-интересно. Първите 10 минути не бяха толкова зле, но като почнаха шегичките и чиби фейсовете ми идеше да се изповръщам. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Все пак ще пробвам следващите, защото като прецъках останалите заглавия в Анидб съвсем се отчаях.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Drifters (есен 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 13, 2016 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Ragnos Цитат: ме накара да се прозявам Добър предвестник...ма докато не го погледна няма начин да позная.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Drifters (есен 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 14, 2016 2:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Fune wo Amu ep. 1 - още едно bookworm аниме този сезон (с Bernard Jou Iwaku). Явно индустрията се опитва да привлече повече народ от тази общност, а не само онези, които просто проверяват как са адаптирани любимите им LN-та. Заглавието е по-скоро битова драма и засега няма неудържими изблици на емоции (което за мен е голям плюс). Най-малкото е по-поносимо от тийн драмите в стил "Светът е мой, но никой не ми се кланя и не ми лиже подметките, значи никой не ме обича и ще си тегля ножааа!". Аниме за възрастни по скоро от ранга на Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu и Hachimitsu to Clover. И да, темата за правене на речници едва ли ще е интересна на много хора.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|