|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Нед Окт 11, 2015 12:37 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
Начи впИчатленията ми... В началото почна много добре. Песента с хоровете беше яка. Викам си, това ще е следващият "Цар Лъв" в аниме формат - с catchy songs and all... Обаче песента "Я съм просто моме" беше... Da fak?! Ок, реших да продължа въпреки изтръпващото преживяване, но нататък нещата само се влошиха след представянето на училищният съвет. Как да го опиша... 4 коча, от които трима са обратни и един май е хетеро, но е такава тухла, че е трудно да прецени човек. Единият от обратните очевидно беше на хероин, другият пък размяташе някаква роза и си кръстосваше краката, за да затвърди мнението ми, че е обратен, а пък най-смешен ми беше оня дет си държаше жакетчето наметнато като жентълмените с тенис ракети и преметнати пуловерчета. Не знам защо изведнъж ми се припи чай, по дяволите. Много съм зле, спирам я таз дивотия.
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 12, 2015 10:38 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
faye написа: Няма как да ми напомни, освен ако не взема да го изгледам за което шанса е доста малък Oh. До с'а мислех, че си като женски еквивалент на velush и гледаш де що има с малки изключения :Д С Blood-C поне не си пропуснала нищо. А за да добиеш представа какво НЕ си изпуснала, г/д във всеки епизод на Blood-C има по една такава песен: Девилите са по-likeable от тази скочубра Но като цяло джапанките не ги бива да измислят текстове на песни, тия в Дисни поне са информативни що годе. Това аниме примерно ако беше мюзикъл и се играеше на театрална сцена, сейтокайците щяха да седят съвсем на място и дори futsu no joshi kousei-то нямаше да изглежда дотам зле. faye написа: Ако ти е интересно да опиташ нещо друго от жанра нямам нищо против да препоръчам спрямо някакви общи изисквания, които може да имаш. Единственото ми изискване е да няма хомосексуални елементи Иначе ще видя това, което препоръча на Пустия Храм. Ragnos написа: Таргет групата ми е ясна, но се опитах да бъда широкоскроен, ffs. Никога няма да бъдеш толкова широкоскорен като женската аудитория :Д Докато фуджошитата биха гледали Kuroko заради потните мъже обаче, разглезените героини тук няма какво да ти предложат :Д
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 12, 2015 10:19 pm |
|
faye |
|
|
|
Репутацията ми!!! @lovelyangel666, ти на сериозно ли ме взе *ХОХОХО* Разбира се, че съм гледала всяко аниме за което може да се сетиш. Има само 1 изключение - Watamote, че ми стана тъжно да се гледам... В случая на кръвта, целта надали е била артистичността на сцената, а още повече ме съмнява информативната и функция. Това вероятно се води едно от онези странни режисьорски решения с които евентуално да остане в паметта на зрителя малко по-дълго. Изглежда ми като филър, преди да започне "уж" интересното. Деволчетата, определено са напред в материала. Тук песента се разглежда и като елемент от цялостната композиция и пряко влияе върху визуалната и аудио завършеност. Което само по себе си е интересно. Ако 2-ри епизод нататък има още такива песнички, дори да излязат малко по-зле вероятно бих изгледала анимето дори само за тях. Нямам опит с японските мюзикали, но май имат задоволителна популярност. Трябва да погледна нещо от обща култура Тогава бих могла да коментирам за доколко добре концепцията тук би се вписала там. Цитат: Единственото ми изискване е да няма хомосексуални елементи Иначе ще видя това, което препоръча на Пустия Храм. Споко, отомето рядко има БЛ елементи. Феновете на жанра си имат собствени игри и двете не се месят, освен може би с фенфикшъна. Малко по-често се намира юри като бонус към нормалните прочити, но пък то е напълно скипабъл. О, да! Предното предложение! То се води отоме... технически. Все пак любовните интереси са гълъби. Isn`t bestiality closer? just kidding ;> Ето още няколко: Aloners, X-Note, RE:Alistair++, Magical Diary - минава за пародия на Хари Потър, LoveRevo, The Second Reproduction, Yo-Jin-Bo. Последните три са японски в оригинала си. lovelyangel666 написа: Ragnos написа: Таргет групата ми е ясна, но се опитах да бъда широкоскроен, ffs. Никога няма да бъдеш толкова широкоскорен като женската аудитория :Д Докато фуджошитата биха гледали Kuroko заради потните мъже обаче, разглезените героини тук няма какво да ти предложат :Д Може някой да се обърка и да гледа с цел "Разкриване на тайните на женската психика"! Няма ли кой да се навие? Искам дисертация по темата, на основата на отоме жанра! Ще стане бестселър! По популярно и от нюансите на сивото и розовото
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 12, 2015 10:58 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
faye написа: Тук песента се разглежда и като елемент от цялостната композиция и пряко влияе върху визуалната и аудио завършеност. Което само по себе си е интересно. Бах мааму С тоя коментар направо удари Велуш в земята и го засипа с бетон. Машала!
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 12, 2015 11:15 pm |
|
faye |
|
|
|
Е, нали съм му пряката конкуренция! Поне толкова трябва, че да не се излагам
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 12:35 am |
Воркан |
|
|
|
Спокойно, като види, че тва нещо има две страници, ще му стане любопитно и сам ще си сподели мнението.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 9:20 am |
|
velush |
|
|
|
Не позна! Четях темата и преди да стане на две страници, но не виждах какво може да пиша в нея.
Тааа...не обиждайте жената с нелепи сравнения с моята мизерна личност. Ако пък смятате, че гледам всичко - значи знаете, че е мизерна, но ви липсват детайли.
Ако налитате на мюзикъли с педалчета има едно нещо - High School Star Musical. Аз направих грешката да поверя какво представлява, без да съм погледнал дори плаката и се отказах след две-три минути. От друга страна Brave Beats е кодомо и някак става...бе, нещо съм в музикално-танцово настроение.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 9:57 am |
|
faye |
|
|
|
Ragnos написа: E как може да свалиш нещо със заглавие High School Star Musical, ти за Джонас Брадърс не си ли чувал? Току-що свалих мнението си за теб с 2 единици. Не че го оправдавам, ама и аз се излъгах да го погледна. Помислих, че е някакво от тези джендърбендъри от тип на Оуран или ХанаКими >< Еми в момента щом видях, че няма женско замина с Шифт + Дел... velush написа: Не позна! Четях темата и преди да стане на две страници, но не виждах какво може да пиша в нея. Неееее! Значи в тази тема няма да има ожесточен спор за екзистенциалността на аниме вселената
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 10:29 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
faye написа: @lovelyangel666, ти на сериозно ли ме взе *ХОХОХО* Разбира се, че съм гледала всяко аниме за което може да се сетиш. В общи линии, да, вързах се. Все пак Кръвта Це на скалата по experience клони към brain cancer и на мен поне ми се иска да не я бях гледала :Д faye написа: Изглежда ми като филър, преди да започне "уж" интересното. Да, но когато си отаку и видиш, че някой ти пее че е фтсу но джоши косей, вече знаеш че изобщо няма да става въпрос за фтсу но джоши косеита. faye написа: О, да! Предното предложение! То се води отоме... технически. Все пак любовните интереси са гълъби. Isn`t bestiality closer? just kidding ;> На това преди време му гледах скрийншоти и ако не друго, поне изглеждаше забавно. До преди да вляза в тази тема не знаех, че е otoge :Д Thx for the recommendations Ragnos написа: С тоя коментар направо удари Велуш в земята и го засипа с бетон. Машала! Всъщност ако се замислиш, фей има право, песните като музикално оформление действително се вписват в атмосферата, която иска да създаде анимуто. Единственият минус от моя гледна точка са ретардед лириките. velush написа: Тааа...не обиждайте жената с нелепи сравнения с моята мизерна личност. Сравнението е не с мизерната ти личност, а с отношението ти към китайските детски, така че самоиронията е излишна. velush написа: Ако налитате на мюзикъли с педалчета Не. Аз лично погледнах деволите заради сушата тоя сезон и като разнообразие да пробвам някакво лигаво otome. Не подозирах, че е мюзикъл, но за момента това не ми пречи. Ragnos написа: Току-що свалих мнението си за теб с 2 единици. Само му буустваш интернет егото с такива комплименти.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|