|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 3:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Drakat Цитат: Full metal panic това аниме доказва, че mecha-та не е за изпускане. Да, най-вече The Second Raid, но точно Build Fighters е преди всичко: кодомо Ю-Ги-О виртуални битки спортна драма (все неща, които щяха да харесат на Naruto_Kurosaki_92, ама той се муси ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и масивна реклама за gunpla Малко е странно да зариби човек по жанр, с който няма почти нищо общо.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 6:40 pm |
![Аватар](http://orig05.deviantart.net/9de1/f/2012/273/3/d/luffy_avatar___edit_by_djgoularte-d5gcge6.jpg) |
Naruto_Kurosaki_92 |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 6:13 pm Мнения: 700 Местоположение: Годеч
|
velush Кодомо не гледам отдавна; Ю-Ги-О ми харесваше само първото аниме и ако това се опитва да го наподоби - не мерси, а за спортната драма - wtf прави спортната драма в такъв тип аниме. П.П. Демек продължавам да си се муся
![Изображение](http://orig01.deviantart.net/352a/f/2014/152/b/b/monkey_d__luffy__signature_by_sheikspear-d7koyto.jpg) "Life is eternal; and love is immortal; and death is only a horizon; and a horizon is nothing save the limit of our sight." MyAnimeList
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 6:49 pm |
velush |
|
|
Цитат: спортната драма в такъв тип аниме Именно, не си наясно какво аниме е Gundam Build Fighters - пълно е с тренировки, двубои, турнири, надъхани противници... Цитат: Кодомо не гледам отдавна Ама ще те зарадва носталгично, ако ти напомня за нещо от детството, нали? Всъщност Gundam Build Fighters се води шонен, а на мен ми прилича повече на кодомо. Цитат: Ю-Ги-О ми харесваше само първото аниме Не говоря за точно копие, а за подобно водене не виртуални дуели.
Последна промяна velush на Вто Мар 24, 2015 7:14 pm, променена общо 2 пъти
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=54035_1436962312.jpg) |
Drakat |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
velush написа: Drakat Цитат: Full metal panic това аниме доказва, че mecha-та не е за изпускане. Да, най-вече The Second Raid, но точно Build Fighters е преди всичко: кодомо Ю-Ги-О виртуални битки спортна драма (все неща, които щяха да харесат на Naruto_Kurosaki_92, ама той се муси ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и масивна реклама за gunpla Малко е странно да зариби човек по жанр, с който няма почти нищо общо. Именно, че те връща в годините, когато си гледал Ю-Ги-О. Дето всеки ден си чакал да стане 17:00 и да изгледаш епизодче.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 7:10 pm |
velush |
|
|
Naruto_Kurosaki_92 Цитат: който ти много обичаш Скверният ми план работи...[доволно потрива ръце]... Ще ви науча аз да дропвате и от половин серия! Drakat Цитат: те връща в годините То това беше и първата похвала на Ragnos (като каза, че ще го превежда)... ...обаче важи за gunpla-тата, но не и за FMP. Ето това не разбрах - как едното води до другото. Моите добри детски спомени обаче са други и затова Build Fighters не ми подейства по този начин. Да не говорим, че определени негови компоненти не ги харесвам и с носталгия и без.
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 7:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
velush написа: Всъщност Gundam Build Fighters се води шонен, а на мен ми прилича повече на кодомо.
Направо си е боен шонен като Нанацу но Тандзай, само че с мехи. При мен така се получи, че ме грабна първата половина на втори сезон и втората половина на първи сезон. Първи сезон започва доста по-слабо и безинтересно, а и там битките са солови, докато във втори - отборни. Цитат: (като каза, че ще го превежда) Нях, отказах се. Сказанието за галактическите герои го измести.
Последна промяна Ragnos на Вто Мар 24, 2015 7:47 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 7:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=54035_1436962312.jpg) |
Drakat |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Цитат: Първи сезон започва доста по-слабо и безинтересно, а и там битките са солови, докато във втори - отборни. Да Try e по-силния сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 11:50 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
|
И на мен не ми хареса ;? Просто комбинацията proxy battles + Gundam не за мен. Някак си ми се губи цялата епичност на Гъндам поредицата, а специално за носталгията - Gundam G no Reconguista и Kidou Senshi Gundam: The Origin ми се струват къде-къде по-носталгични като меха заглавия ^.~ (и са си Gundam universe ~related) btw Спрях го още в началото на първия сезон 3-4-ти епизод и така и не намерих сили. А коментарите не ме обнадеждават кой знае колко да ги пpодължа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Well, it's my loss ... so be it.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2015 10:17 am |
velush |
|
|
crazy_little_crow Цитат: по-носталгични като меха заглавия Зависи, кой на каква тема му е носталгията. Явно първите анимета на феновете на Build Fighters са били Ю-Ги-О и онова с пумпалите. Пък на мен един от първите аниме сериали ми беше Thunderbirds 2086 aka Kagaku Kyuujo-tai TechnoVoyager - не точно мека, но с доста техника и футуристични превозни средства. В сравнение с него Волтрон и Конникът и звездните шерифи ми бяха тъпи. Uchuusen Sagittarius ака Приключения в космоса, също ми беше от любимите. Gundam G no Reconguista, като визия идва носталгично, но сценарият идва прекалено носталгично и по 80-тарски несвързано. The Origin смятах да му изчакам поне втора серия...ама може и да не изтрая до тогава.
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2015 2:47 pm |
![Аватар](http://orig05.deviantart.net/9de1/f/2012/273/3/d/luffy_avatar___edit_by_djgoularte-d5gcge6.jpg) |
Naruto_Kurosaki_92 |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 6:13 pm Мнения: 700 Местоположение: Годеч
|
Значи изгледах първи епизод и мога да кажа, че ми изглежда прекалено детско. Някак не го чувствам, нито пък препратките към другите Гъндами. Аз по принцип съм израснал с анимета като Волтрон и Балдиос, които май са единствените мехи, който харесвам(щото съответно са и първите ми анимета), така че за това аниме мога да кажа, че щом от първи епизод не ми хареса и натам няма да ми хареса. П. П. Единственото позитивно нещо, което мога да кажа е, че ме изкефи този червенокосия(който пък изведнъж стана про). П. П. 2 Така че, на това аниме засега дроп и едва ли ще го продължа, а оценката ми за него е 5 някъде.
![Изображение](http://orig01.deviantart.net/352a/f/2014/152/b/b/monkey_d__luffy__signature_by_sheikspear-d7koyto.jpg) "Life is eternal; and love is immortal; and death is only a horizon; and a horizon is nothing save the limit of our sight." MyAnimeList
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam Build Fighters SAGA ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2015 2:58 pm |
velush |
|
|
Цитат: ми изглежда прекалено детско Ми те и първите епизоди на One Piece са прекалено детски, срещу тях нямаш нищо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , а Ragnos те светна, че вторият сезон е по-як и не изисква гледането на първи.
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|