|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 5:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015)  Публикувано на: Сря Фев 04, 2015 6:15 pm |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Да, определено няма да им е трудно да минат нивото на Пандора анимето. Колкото до автора - напълно непознат ми е и нямам основание да му имам доверие. Просто констатирам, че на описание историята звучи блудкава.
|
 |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015)  Публикувано на: Сря Фев 18, 2015 9:06 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Изглежда супер зле. Но все пак ще му метна око като почне.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 04, 2015 10:10 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9849 Местоположение: PervTown
|
Спрямо предните 2 анимирани истории на автора... първият епизод на това не ми остави толкова добър вкус в устата.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015)  Публикувано на: Нед Апр 05, 2015 3:38 am |
 |
rainbow |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 12:43 am Мнения: 76 Местоположение: Бургас/София
|
The Hollow Shrine написа: Shiiiiiiiiit, тия бекграунди! Не, не мога... Все едно гледам HD ремастър на Дисни или старо аниме... Ще издъхна. Нямам търпение да чуя и OP/ED на Савано и тотално да се влюбя. Тия production values... Керъктър дизайните са малко чопави, но абсолютно всичко друго е убиец.
Самата история засега не изглежда кой знае какво, но съм готов да заменя това с всяко друго CG аниме с лъскави дизайни.
Also, Титаните ain't got shit on this. WIT надминаха себе си. ЪЪЪЪЪ виж ся батка, можеш да го дропнеш или да го муувнеш в ресайкъл бина след като керъктър не ти лайкват и са чопави. Рийдни си мангата. Гледай само ню продакшънс в ейдж ди.  Тук като гледам се скъсвате да коментирате, обаче сте като Чичо Митко пред микрофон-много думи и нищо. Хем не знае български език, хем приказва. Сега по анимето: Като замисъл и история не е нещо непознато. Дизайнът на героите и фона е относително добър в сравнение на много други анимета направени само на компютър, които изглеждат като кукли на конци и движението на долната челюст е като на Лешникотрошачката или като в Kingdom( харесва ми анимето, но точно тази вдървеност на героите, която е породена от компютъра и се появява на определени сцени, е доста дразнеща). Да видим как ще се развие историята.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015)  Публикувано на: Нед Апр 05, 2015 4:12 pm |
Воркан |
|
 |
|
I’m a huge fan of Twilight and this show is about vampires… I think.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015)  Публикувано на: Нед Апр 05, 2015 4:14 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Owari no Seraph ep. 1 - първото впечатление е от страшно дървената анимация, която се оправя в много кратки случаи и то някъде към края. Това което ми се стори в началото основна идея - хлапета оцеляващи под тиранията на вампири, всъщност е добра, но не е реализирана достатъчно мрачно (всички бях ведри и относително с акъла си). Детската проституция (е, не буквално, но все пак версия) също е на място. За съжаление всичко това се оказа само извинение за изкуствена кулминация на драмата и един безумно очевиден сюжетен обрат. Целият смисъл на епизодът беше - имаме този безумно як и неунищожим персонаж, но той има тееежко детство и дълбооока травма. Между другото лошкото ми беше симпатичен, но се капична нелогично лесно. Накрато - визуално не ме радва, не ми пука нито са сюжета, нито за протагониста. Дроп. Цитат: this show is about vampires But not the sparkling kind.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015)  Публикувано на: Нед Апр 05, 2015 4:52 pm |
 |
faye |
|
 |
|
Добре започна, марак че някои от озвучителите леко ме дразнят. Надявам се сега като ги удари хормона с пубертета във втори епизод тази работа да се оправи. Иначе не са много нещата, които показаха на този етап. Бекграундите наистина се бяха получили интересно, имам си бишита на килограм без да са част от нечии харем  Героите си знаех, че няма да са от най-задълбочените, а за битките е рано да се коментират (чакам <3)
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|