|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World Trigger (есен 2014) Публикувано на: Чет Окт 02, 2014 5:13 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Когато хората са напушени, рядко в главата им е точно пък манга. Но ти си изключение явно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World Trigger (есен 2014) Публикувано на: Чет Окт 02, 2014 7:35 pm |
|
IceBreaker93 |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
vampire killer написа: В началото анимето ще е малко зле. Мангата започва да става мега интересна след 13 чаптър. Дотогава си е бая клиширано, но Юма е забавен и е поносимо. Поне за мене де. Пък кат си напушен всичко е перфектно(#важи за всяка манга) Да и Торико си е много добра манга, но адаптацията му е пълна скръб с ultimate censoring. Сигурен съм Toei пак ще анимират с най-малки средства.
|
|
|
Заглавие: Re: World Trigger (есен 2014) Публикувано на: Чет Окт 02, 2014 9:08 pm |
|
vampire killer |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:41 pm Мнения: 1039 Местоположение: wasteland
|
IceBreaker93 написа: vampire killer написа: В началото анимето ще е малко зле. Мангата започва да става мега интересна след 13 чаптър. Дотогава си е бая клиширано, но Юма е забавен и е поносимо. Поне за мене де. Пък кат си напушен всичко е перфектно(#важи за всяка манга) Да и Торико си е много добра манга, но адаптацията му е пълна скръб с ultimate censoring. Сигурен съм Toei пак ще анимират с най-малки средства. Разликата е, че голяма част от кефа на торико е насилието, някак си напомня на старите манги. Пре Wt тва е без значение. Пък Toei ще го анимират като дълго аниме(уж), та затва не изгежда толкова добре. Май де. Пък ще почакаме ще видим
|
|
|
Заглавие: Re: World Trigger (есен 2014) Публикувано на: Сря Окт 15, 2014 10:12 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
И преди ми се е случвало да виждам на заден фон абсолютно статични хора, но досега не ми се беше случвало да ме дразнят толкова много и да ми изглеждат като шаблон Toei, wtf, man, you could have at least tried. А и разкривяването е по-зле и от Натуро Also, вълшебният trigger костюм на Osamu, който магически му свали лепенката от бузата и му излекува раната А дали като си деактивира тригъра, ще му залепи лепенката обратно?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|