|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Сря Апр 09, 2014 9:50 am |
|
velush |
|
|
|
dadaadda Цитат: казва, че забравя само веселите преживявания и хората, с които иска да прекарва повече време Не мисля, че каза точно това...не и в моя превод...или пак съм дремал... Но дори и да приемем, че това е правилото, тя нали обича математиката, пък е добра в нея? Вярно е че може да си добър в решаването на задачи, без да познаваш добре теорията...ама все пак има някакви граници за незнанието. Може пък да е като със семейството и - толкова често е в контакт, че не може да я забрави. Евентуално нататък да покажат психологическа причина, заради която героинята потиска всички приятни спомени. Тогава пътят на главния герой би бил "да стане част от семейството" , за да не го забравя.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Вто Апр 15, 2014 9:58 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Той Хасе натам се е запътил, волю-неволю. Трябва само да го осъзнае. Тей... знаех си аз, че ще предложи тя да си води дневник. Само чаках да видя кога ще стане. Оказа се по-рано отколкото предполагах. За мен това аниме изисква suspension of disbelive. Иначе ще ми е трудно да продължавам да го гледам и да ме дразни фактът, че загубата й на памет е много непонятна. А за момента си играе много добре с моите сантименталности. Двамата главни са страшни сладури.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 1:54 am |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Втори епизод беше доста разпускащ. Купчина забавни и псевдо-романтични моментчета, доста ми хареса. В трети го избичиха на драма... Пак става, ама не ме кефи толкова. Шого наистина е по-интересен от главните Та, да... Ще се следи, но не вещае чудеса. И все пак, спрямо първи, си имаше напредък.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 12:20 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Драма. Хасе-кун трябва да вземе малко да оцени Шуго като приятел, вместо само да му се дразни. Той толкова неща направи за него в предния и този епизод. Очаквам следващият епизод да е добър. Бройката приятелу ще се увеличава май. Колко ли дневници ще се изпишат?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Сря Апр 30, 2014 11:48 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Реакциите на Хасе наистина са прекалено преувеличени. Но пък и Фуджимия не постъпи по най-умният начин - да, от една страна се е запознала с някого другиго, нормално е да иска да го обсъди, но пък точно пред Хасе (въпреки че, честно казано, няма с кой друг), който е толкова очевидно, че има някакви чувства към нея... И накрая Шого ми е оправи настроението - пичът си е на място, на моменти непукист го дава, но щом стане дума за нещо по-сериозно, оправя нещата. Та, да... Драмата не спира да се сипе. Но на мен ми действа разпускащо, не знам защо samara написа: Бройката приятелу ще се увеличава май. ? Май, май... Само Хасе да не вземе да ревнува и от женските, че ще стане за резил
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Сря Май 07, 2014 12:15 am |
|
samara |
|
|
|
5-ти епизод. Новото момиче ми напомня на мен, само че в екстремна форма. Аз не забравям чак толкова много, но съм особено зле с имена и вещи. Не съм сигурно доколко новата героиня ми харесва предвид, че е използвана за движеща сила в света на Каори. Приятелството между нея и Каори ми се стори малко пресилено. А може би просто не ми хареса представянето на сейто й. Анимето продължава да е откровено и приятно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Isshuukan Friends [пролет 2014] Публикувано на: Пон Май 19, 2014 12:34 am |
|
samara |
|
|
|
7-ми епизод: Добре, че е Шуго иначе не виждам как Хасе въобще щеше да се справи сам да стигне до момента в този епизос, където Фуджимия не го е забравила изцяло. Всъщност аз бих гласувала да направят отделно аниме с Шуго като главен герой, колкото и да ми харесва простичкото сантиментално изложение на това аниме
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|