|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 12:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Първите епизоди много ме зарибиха, но най-накрая имах усещане, че гледам манджа с грозде ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Като цяло ми хареса и имаше доста интересни елементи, само ми се ще да бяха понамалили статичните сцени и малко по-високо ниво на анимацията. Макар тези двете да са едни от отличителните черти ми се струва, че можеше и по-добре да се докара ^^
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Requiem from the Darkness ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 12, 2012 2:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Ето на това му се вика добър психологически хорър! Да се чуди човек как аниме на близо десетилетие бие по качество много от съвременните си "събратя". Доста време го отлагах и все го измествах заради разни по-популярни заглавия, но в крайна сметка гледането определено си заслужаваше - от арта до VA-те, всичко пипнато както си трябва. Единственото, заради което бих дал по-ниска оценка на анимето е епизодичния формат и липсата на допълнителен бекграунд върху света, както и самите главни персонажи. За Огин имаше малко информация, но за Матаичи и Нагамими нищо. Трябваше поне да си ги докара до 25 епизода... Иначе, за мен Requiem from the Darkness е едно от най-мрачните откъм атмосфера анимета, които съм гледал, при това без да пести от брутализъм. С две думи - един (почти) шедьовър в жанра!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Requiem from the Darkness ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 02, 2012 3:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
So, this is a must-see.
За съжаление, нуждае се и от преанимиране, запазвайки стила, но махайки цялото това нелепо 3Д и използване на нещо друго за моб карактърите.
Е, мога само да си мечтая, разбира се. Защо им е да преанимират аниме със толкова ужасни и безинтересни герои, и тъпи истории.
Огин е мое... мдаммм, краят беше малко твърде bitter и твърде малко sweet... поне един път тя да се бе излюбила с автора...
Still, this is a must-see.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|