|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Yami Shibai (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2014 12:26 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Eндингът наистина беше хубав, сега ми е интересно дали ще има страшна история с разказвача на страшни истории... ![:vicious:](./images/smilies/vicious.gif) Сигурно последният еп на последния сезон... може би... Стискам палци. Дано този път е повечко епизоди. И пак 5 минутки ми се виждат малко...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yami Shibai (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2014 10:31 am |
replay92 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Почвааам! ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) Гледах първи епизод и наистина ми беше малко странно в началото с тоя арт, но самата история ми хареса. Жената беше малко стряскаща, а накрая ми стана много странно изведнъж като излязоха тия духове. Жалко, че е само 5 минути, но ми хареса и ще го следя. Ще гледам до края на първи сезон и след това ще изчакам да излязат малко епизоди и за втори (ще го гледам с натрупване). 2 часа по-късно: Готов съм с първия сезон. Втория ще изчакам да се натрупан епизоди. Много ми харесаха някои истории, а други бяха малко тъпички. Въпреки това всичко си беше на ниво. Артът ми харесва на такива истории (особено като са стари...).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yami Shibai (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 05, 2014 12:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53654_1459425745.png) |
FirePenguin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
posteriori Ами няма как всички да са супер страшни и запомнящи се. В подобни заглавия, в които никой епизод не е свързан с друг, е нормално да има разочаровани и очаровани. Всеки има различна представа за "хорър" така че няма нищо чудно, и на мен не ми харесаха някои от последните. Е, сега... ще има ли трети сезон? В Япония страшни истории бол, но дали имат достатъчно мотиви за да направят трети?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yami Shibai (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2014 10:15 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
а пък колко хорър манга има, с по 3-4 странички история, дето могат да ползват за анимето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но едва ли би било лесно да вземат права за толкова много заглавия... а и тогава вече няма да минава за "оригинално" аниме
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|