Още една MOE комедийка, с училищно slice of life и бъзик с лесбийските клишета. Хич не е лошо и ако не друго е весело. Засега ми е по-смешно от Yuru Yuri.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Заглавие: Re: Love Lab (Лято 2013)
Публикувано на: Пон Юли 15, 2013 10:09 am
velush
Всъщност след 7-ми нещата станаха бая скучни около развитието на основната сюжетна линия, та този епизод със случайни щегички и глупаво поведение на героите, разнообрази приятно и поразрита леко стагнацията.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Заглавие: Re: Love Lab (Лято 2013)
Публикувано на: Пет Сеп 27, 2013 7:08 pm
pikapika3
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
Комедийка много ме нахайпи в началото...но нататък се разви доста стандартно и според мен несмешно. В крайна сметка са получи маргинална училищна комедия. Язък им за изродските гласове дето ги вадеха сеютата и за кавайската графика.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения