Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013)
МнениеПубликувано на: Пет Юни 14, 2013 3:54 pm 
Аватар

Уууу ... Nakamura Kenji *-*

Ще си сложа един римайндър да го погледна - просто шаренийте му ако не друго, то поне досега винаги са ме оставяли да ги догледам докрай и все нещо свръх-естествено/психо имат ^^ Имам надежди за нещо very enjoyable - ще видим дали ще се потвърдят x3

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 10:53 pm 
Аватар

Освен момиченца, този сезон е пълен и с яки шаренийки като това анименце, което ще си го изгледам с голям кеф!

Gatcha, Gatcha, Gatcha!! :}

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 12:10 am 
Аватар

Като че ли главната героиня виеше в повече, но споделяме една мания за тефтерчета =))
Страхотно е отвсякъде, искам още да гледам :tv:

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 2:00 am 
Аватар

Някак не ме плени особенно мен. Уфф искам нещо с яка история или с яки битки.
Шаренко детско това беше не виждам какво интересно може да стане.И те великите извънземни .. Цветни блокчета...Мноооого страшно! И какво става по дявлите с тея главни герой... Каква е тая мода главния да е супер несериозен герой а другите около него да са 10 пъти по готини.
На Blood Lad главния е единствния който ми хареса кат за главен герой от тоя месец каквото излезна досега...

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 8:37 am 
Аватар

Анимето направи страхотен старт. Е, явно сезонът няма да е бъкан единствено с абсурди, тук-там се намира и някое добро заглавие.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 4:05 pm 
Аватар

Харесаха ми JJ , тефтерчетата и дотам. Само арта без нищо друго не може да ме задържи като зрител-дроп.

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 6:14 am 
Аватар

Изглежда интересно, ще го следя и това.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:51 am 
Аватар

Това е някаква халюциногенна лудост. Всички герои са напълно побъркани, но не по забавен, а по изключително досаден начин. Ще гледам още епизод-два и дроп.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 10:40 pm 
Аватар

Значи.. освен че всичко е правено от някакви хора, които са перманентно на LSD,

героите са human-sized трансформъри и когато им счупиш ай-фоните умират.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 2:13 am 
Аватар

След 2-ри епизоди, определено ще го следя това аниме.
Така или иначе това е the most refreshingly outrageous anime of the season x3 (задминава дори Uchouten Kazoku в това отношение)

И да, всички герои са побъркани, но мен ме радват. Hajimе е особено радваща, а си мислех, че ще ме дразни x3 (не че пречи да ме издразни по-нататък, но за момента - не xD)
Отсега съм си заплюла Jou-san ^///^ Виж, за Utsutsu сигурно ще се сбием x3 *so cute, so cute* Анимето ще е 12 епизода, така че явно Nakamura си запазва тренда за кратки Тв анимета x3

OST-ът е особено catchy x3 Good job, Iwasaki Taku !~~

PS И героите вдигат нивото на кютнес като почнат да blush-ват xDDD

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 10:05 am 
Аватар

Дроп след втори епизод.
Оказа се, че шматчето дето не млъква и за секунда, всъщност била права и лудостта и било нещо много смислено, човешко и дори практично...
Мразя, когато в крайна сметка се окаже така. =))

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 26, 2013 11:07 pm 
Аватар

Това май няма да го изтърпя отвъд трите понастоящем излезли епизода. И то не заради веселата шантава история или готиния саундтрак, а поради насилственото налагане на идеята колко прекрасно нещо са социалните мрежи и колко "досадни", стереотипни, тесногръди и от сорта са всички онези, които не ги ползват. Подобно послание е точно като изплюто от медии, диктуващи модните тенденции (като МТВ), предназначено за затъпяващи тийнейджъри.
Псевдооптимистичната логика на главната, граничеща по-скоро с идиотизъм пък представя някаква безумна форма на алтруизъм (или каквото е там), без адекватна връзка с реалността. Би ми било много интересно, ако профучаващата кола в средата на трети епизод я беше помляла на пътя, колко "забавен" щеше да ѝ е тогава живота.
Всъщност, струва ми се и друг път съм гледал подобни персонажи, но обикновено това им поведение се дължеше на някаква тежка психологическа травма преживяна в миналото, която всячески се опитват да подтиснат. Но тук май определено не е това случая.
Както и да е, поне ще си изтегля ост-то като излезе.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 3:48 am 
Аватар

За толкова много неща искам да говоря от 4-ти епизод, че не знам от къде да почна:

You know shit is getting real once OD and Pai-Pai are serious <- that pretty much sums up everything >.<
Не знам как, но успяха да ми докарат мини сърдечен удар в последните секунди на анимето. Почти буквално, с изгарянето на червената хартиена птичка, ни казаха кой ще си замине ;-; Не е честно ... аз-аз го харесвах T^T *sob*

Всъщност като се замисля в 4-ти епизод убиха бая народ. Макар и да не го показаха директно (цветята, лежащите, новините?). Да, Руи спаси първите, но цената, която Berg Katze го накара да плати за тях беше доста разстройваща психиката. То това беше и целта - една стъпка в повече към пълното унищожение на планетата.

Доразвиха идеята за двете страни на монетата на GALAX.
От една страна преекспонирането на идеята за това колко много помага на хората и как ги събира, от другата - разделението на обществото и не-бива-да-забравяме, че в крайна сметка това е технология - реално не решава всичките ни проблеми (както Berg Katze реши да демонстрира на Руи).
Освен това се получава един затворен кръг. Berg Katze прави белята - хората ползват повече GALAX, смятайки че така ще предотвратят случващото се - повече GALAX кара Руи ползва по-често Crowds. Това, както и действията на Berg Katze, обясняват защо Руи не иска да ползва Crowds. От там насетне не е и трудно да се сетим, че Berg Katze просто ще настрои едните срещу другите и работата е опечена ...

Освен това, ни хинтнаха ни защо OD не може да се трансформира. След включването на Пай-Пай очаквам един обяснителен епизод в близко бъдеще. Обясниха ни и способността на Utsutsu. Mess-chan се вълнуваше нещо и ще има някаква роля в цялата история, но каква - още не се знае. Общо взето: Доволно развитие имаше в този епизод ....

btw Berg Katze e злодей от старите Gatchaman серии. Вероятно има и още препратки, но тъй като не съм гледала старото аниме няма и как да ги открия.

PS Искам OST-a ;-;

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 11, 2013 1:48 am 
Аватар

ех.. този клиф в края на 5-ти епизод.... първата ми мисъл беше къде е 6-ти епизод :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 29, 2013 8:12 pm 
Аватар

You, monsters :( :( :(

Диалогът между Катзе и Хаджиме беше интересен.
Ако не друго - то окончателно се затвърди теорията, че Хаджиме всъщност е страшно интелигентна и вниква в същността на нещата, по начин, по който другите са неспособни >.> Дано пък това да спаси Гатчаманите, че явно така както те действат не става x.x Пай-пай го оставям без коментар (що за лидер е това?) .... и имам някакво гадно предчувствие, че следващият, който ще падне е Utsu-tsu

PS OST/OP/ED може да ги намерите тук или в nyaa ^.~

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]