|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 19, 2013 10:40 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Значи.. освен че всичко е правено от някакви хора, които са перманентно на LSD,
героите са human-sized трансформъри и когато им счупиш ай-фоните умират.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 21, 2013 2:13 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
|
След 2-ри епизоди, определено ще го следя това аниме. Така или иначе това е the most refreshingly outrageous anime of the season x3 (задминава дори Uchouten Kazoku в това отношение)
И да, всички герои са побъркани, но мен ме радват. Hajimе е особено радваща, а си мислех, че ще ме дразни x3 (не че пречи да ме издразни по-нататък, но за момента - не xD) Отсега съм си заплюла Jou-san ^///^ Виж, за Utsutsu сигурно ще се сбием x3 *so cute, so cute* Анимето ще е 12 епизода, така че явно Nakamura си запазва тренда за кратки Тв анимета x3
OST-ът е особено catchy x3 Good job, Iwasaki Taku !~~
PS И героите вдигат нивото на кютнес като почнат да blush-ват xDDD
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 23, 2013 10:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Дроп след втори епизод. Оказа се, че шматчето дето не млъква и за секунда, всъщност била права и лудостта и било нещо много смислено, човешко и дори практично... Мразя, когато в крайна сметка се окаже така.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 26, 2013 11:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Това май няма да го изтърпя отвъд трите понастоящем излезли епизода. И то не заради веселата шантава история или готиния саундтрак, а поради насилственото налагане на идеята колко прекрасно нещо са социалните мрежи и колко "досадни", стереотипни, тесногръди и от сорта са всички онези, които не ги ползват. Подобно послание е точно като изплюто от медии, диктуващи модните тенденции (като МТВ), предназначено за затъпяващи тийнейджъри. Псевдооптимистичната логика на главната, граничеща по-скоро с идиотизъм пък представя някаква безумна форма на алтруизъм (или каквото е там), без адекватна връзка с реалността. Би ми било много интересно, ако профучаващата кола в средата на трети епизод я беше помляла на пътя, колко "забавен" щеше да ѝ е тогава живота. Всъщност, струва ми се и друг път съм гледал подобни персонажи, но обикновено това им поведение се дължеше на някаква тежка психологическа травма преживяна в миналото, която всячески се опитват да подтиснат. Но тук май определено не е това случая. Както и да е, поне ще си изтегля ост-то като излезе.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 03, 2013 3:48 am |
crazy_little_crow |
|
|
За толкова много неща искам да говоря от 4-ти епизод, че не знам от къде да почна:
You know shit is getting real once OD and Pai-Pai are serious <- that pretty much sums up everything >.< Не знам как, но успяха да ми докарат мини сърдечен удар в последните секунди на анимето. Почти буквално, с изгарянето на червената хартиена птичка, ни казаха кой ще си замине ;-; Не е честно ... аз-аз го харесвах T^T *sob*
Всъщност като се замисля в 4-ти епизод убиха бая народ. Макар и да не го показаха директно (цветята, лежащите, новините?). Да, Руи спаси първите, но цената, която Berg Katze го накара да плати за тях беше доста разстройваща психиката. То това беше и целта - една стъпка в повече към пълното унищожение на планетата.
Доразвиха идеята за двете страни на монетата на GALAX. От една страна преекспонирането на идеята за това колко много помага на хората и как ги събира, от другата - разделението на обществото и не-бива-да-забравяме, че в крайна сметка това е технология - реално не решава всичките ни проблеми (както Berg Katze реши да демонстрира на Руи). Освен това се получава един затворен кръг. Berg Katze прави белята - хората ползват повече GALAX, смятайки че така ще предотвратят случващото се - повече GALAX кара Руи ползва по-често Crowds. Това, както и действията на Berg Katze, обясняват защо Руи не иска да ползва Crowds. От там насетне не е и трудно да се сетим, че Berg Katze просто ще настрои едните срещу другите и работата е опечена ...
Освен това, ни хинтнаха ни защо OD не може да се трансформира. След включването на Пай-Пай очаквам един обяснителен епизод в близко бъдеще. Обясниха ни и способността на Utsutsu. Mess-chan се вълнуваше нещо и ще има някаква роля в цялата история, но каква - още не се знае. Общо взето: Доволно развитие имаше в този епизод .... btw Berg Katze e злодей от старите Gatchaman серии. Вероятно има и още препратки, но тъй като не съм гледала старото аниме няма и как да ги открия.
PS Искам OST-a ;-;
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gatchaman Crowds (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 8:12 pm |
crazy_little_crow |
|
|
You, monsters Диалогът между Катзе и Хаджиме беше интересен. Ако не друго - то окончателно се затвърди теорията, че Хаджиме всъщност е страшно интелигентна и вниква в същността на нещата, по начин, по който другите са неспособни >.> Дано пък това да спаси Гатчаманите, че явно така както те действат не става x.x Пай-пай го оставям без коментар (що за лидер е това?) .... и имам някакво гадно предчувствие, че следващият, който ще падне е Utsu-tsuPS OST/OP/ED може да ги намерите тук или в nyaa ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|