|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Tamako Market (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2013 9:14 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
през цялото време бях "wtf is happening?!?!!??!!>?!/11?!1?one?!" нещо... май няма май да оцелея до края..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tamako Market (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2013 12:17 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
да бе, тотално! D: и то не само по външен вид, по характер също много бият и ми бърка в здравето! пилето е забавно, но не може да изнесе цяло шоу на раменете си... ако и втори епизод ме подразни толкова, дропя го като едното нищо :/
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tamako Market (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2013 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Папагала е култов защо да не изнесе цялото шоу? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Първият епизод имаше доста забавни моменти и главно благодарение на него определено може да се каже, че е катализатор на събитията. И само птичката да гледам ми стига да приключа епизодите с широка усмивка докато важничи и позира по всякакви възможни начини. Иначе историята ще се върти около този магазин за мочи то е ясно и ще пада готвене мен лично тея оризови кексчета ми изглеждат добре даже ми се приядоха като гледах как птицата ги нагъваше. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Дори арта на главната с тези неща дето и държат плитките мязат на мочи. Така, че нищо чудно това аниме да се окаже приятна изненада, но ще изчакам поне до трети епизод за да видя как ще се развият нещата за да съм по сигурен в очакванията и преценката.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tamako Market (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 18, 2013 12:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Burnx Цитат: Поне един хинт за кръш на някоя от героините нямаше Според мен имаше хинт, че Midori ревнува Mochizou от Tamako...или пък ревнува Tamako от всякакви мъжки посегателства... ![=))](./images/smilies/=)).gif) Mamedai, бащата на Tamako ме кефи най-много, както и изпълнението на сеюто му. Иначе, колкото и кавайски сцени да вкарват, не ме радва особено заглавието и това си е.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tamako Market (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 01, 2013 9:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
^ Йеп Туй врабче златно ще излезе накрая
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tamako Market (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 01, 2013 11:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Цитат: Yuki с вързана коса Визуално не ми прилича толкова на Юки (от Харухи, нали?). За мен са сходни само в това, че говорят лаконично и мълчат през по-голямата част от времето. OK, сладък епизод беше и този...ама някак не ме радва...май влагат прекалено много усилия в тази насока. Става прекалено сладко и ми втръсва.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|