|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2012 9:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
erejnion написа: Усещам как ще съм страшно разочарован от това аниме...
...и то все пак ще е най-доброто за сезона.
Anime of the Year, and 2013 has not even started. Изумително, как може да си разочарован от най-доброто аниме за сезона (според теб) преди още дори да си го гледал. Както и да е, аз нямам чак такива върховни очаквания, единствено ще ми е интересно дали няма да е някаква по-фентъзи версия на Spice and Wolf.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2012 11:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Не знам. Не ми вдъхва доверие.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 14, 2012 9:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Belgarion написа: стига да не затъне до колене в политика но... то би трябвало баш т'ва да направи
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 14, 2012 10:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Belgarion написа: [...] до колене в политика и подобни шитз. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) truth be told, до колене е предимно икономиката и ренесансовите открития, докарали до индустриалната революция. Политиката е на малко по-заден план. Е, съвсем малко де.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 04, 2013 11:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Добре е като за начало, добре е. Още от сега се опитват да намерят в какво съотношение да са разиграваните сценки между персонажите, политиката, драмата. Както и по този начин да покажат, че би трябвало да очакваме такива неща да виждаме от това заглавие.
А OST-а ми направи приятно впечатление още в 1вия епизод!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2013 12:20 am |
![Аватар](http://i46.tinypic.com/ip2o41.jpg) |
Burnx |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Добре започна с лека нотка на Spice&Wolf. Единствено не ми хареса арта, който няма нищо общо с мангата и грозния cgi, който слагаха на няколко места.
EDIT: Епизода, подчертавам, че ми хареса много, а арта щеше да е по-добре да е като в мангата, но нямам в предвид, че е зле. :3
Последна промяна Burnx на Съб Яну 05, 2013 1:05 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2013 3:21 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
И ето как в един фантастичен свят може да има съвсем реална оценка върху света, в който живеем x3 Takahashi Takeo определено си е свършил работата и всички забелязват не чак толкова тънката прилика с Spice and Wolf <3 (което си е плюс). Ако трябва да разсъждаваме - анимето дава доста добра почва са разсъждения кой е по-лошият - Демонската кралица или самите хора, нещо което надявам се ще видим и по-нанатък (а кой казва, че тя всъщност не е?). Допълнителният плюс е, че нашият Герой не е поредното тъпо парче (ей слава богу!). Само - чарът дизайнът не ми е от любимите, а полушващият се балкон на Демонската кралица според мен е едно от нещата, без които анимето спокойно можеше да мине ... но това са бели кахъри xDDD OP/ED са горе-долу - стават. PS Забравих за очеизвадния *love-love* плот ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Само на такива анимета попадам напоследък ^///^ А и все пак рядко се намират фантастично-политикономическо-комично-романтични анимета <3
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2013 3:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ми то с тея цици и рогата нямаше как да не ми изникне в главата образа на онея тревопасни животинки от които идват млякото и млечните произведения добре, че излязоха фейк. Въпреки че от това аниме може да тръгне някаква horn фетиш вълна както стана с neko mimi-тата. За приликите с S&W се знаеше още преди да почне и общо взето май ще е същата работа само дето вместо алъш-вериш ще се набляга на политика и икономика + фенсървиз. ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) На мен обаче арта и самото анимиране не ми допаднаха особено дори ми се струват дървени. С изключение на пишман демонката и блондито с бронята всичко друго ми е безразлично, че даже и те е можело да бъдат направени по-добре. Главният няма нищо героично в него или поне аз не видях..поредният сопол тръгнал да се прави на голямата работа. Да не говорим, че оная му се предлага оня се черви и си забрави граматиката...еми на мен ми е писнало от такива клиширани малчугани. Къде останаха истинските герои и пичове като примерно главният от Hagure Yuusha no Estetika?!? Tам пак беше за срещата на герой и демон-аристократка ама героите бяха като хората (както и перверзийките ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) ако не друго. Абе ще се гледа това аниме, НО ей така между другото и с леко разочарование. Разбира се не е късно и да ме изненадат все пак само един епизод мина, но едва ли.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2013 4:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
|
Нова година, нов арт. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) С този първи епизод започва да се усеща разликата в арта, преди поне 2-3 години. Имаше много добре направени моменти.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|