|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 2:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>the brother is a writer of incest novels キタ━━━━━(゚∀゚)━━━━━ !!!! така, това ми е достатъчно да съм щастлив Добре де, Минорин също помага. Само не разбирам защо още никой преводач не е направил очевидната шега Ана = Анал. Anyway, it's so bad that it's good. This show.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 7:30 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/bj58d.png) |
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
Хаха, Анна продължава да радва със страните си шеги ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , а пък сестричката горката доста съпернички и се насъбраха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . И, да братът пише - incest novels (какво повече може да искаш ![:mock:](./images/smilies/mock.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 11:18 pm |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Абе... сейюууто на главната се справя страшно добре. Особено имайки предвид, че това е първата ѝ роля. Наистина блестящо бъдеще има пред себе си. ...waaaaaaaaaaaaait тя е на 15
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 14, 2012 10:12 pm |
erejnion |
|
|
Тоест, стигна до частта с това как братът ^ dat be a spoiler (even if almost said directly already). It's a special Bel service, the others should ignore it.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 15, 2012 2:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Тъкмо излапах 6ти. OH GAWD ![Изображение](http://emotki.belgarionbg.info/emotki_files/95.gif) Това аниме си е пюър оусъмнес
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 02, 2012 8:42 pm |
![Аватар](http://i1130.photobucket.com/albums/m532/PeAkTuBHa_MyXa/CBcppy.jpg) |
darealG |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
На 1 му бих шута,ама сега коментарите на Hardcore Ecchi феновете ме карат да му дам шанс. И (извинете за спама) ще съм благодарен ако някой качи 2 и 3 в торентите,че с новия ми супер могъщ ISP тая дата ми бърка в здравето (10-100кб/с). ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) Едит: На един дъх ги изпапках до 8ми. Belgarion написа: Това аниме си е пюър оусъмнес ![Изображение](http://emotki.belgarionbg.info/emotki_files/87.gif) I agree!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 25, 2012 11:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Бахти безсмисления (дори за моите стандарти) край 6/10
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Есен 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 7:44 pm |
![Аватар](http://i1130.photobucket.com/albums/m532/PeAkTuBHa_MyXa/CBcppy.jpg) |
darealG |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
Чуквам му една петица. 10-ти и 11-ти почти ме навиха да го дроп.. 12 беше откровено разочарование.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|