|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 10, 2012 11:56 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
dadaadda написа: Последното желание на умиращ човечец... няма как да не го изпълниш...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 01, 2012 8:10 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Да не си пропуснал 3ти? (или, може би, си прескочил и 2ри xD) 3ти завърша, кажи-речи, баш така както почва 4ти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Сря Авг 01, 2012 11:13 pm |
Воркан |
|
|
|
Много ще ми е тъпо ако е поредното аниме без АБСОЛЮТНО никакъв сюжет, но АРТ-а просто грабва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Нед Сеп 30, 2012 6:36 pm |
|
posteriori |
|
|
|
posteriori написа: Все едно гледам римейк на Zero no Tsukaima. Сега, като го изгледах цялото, струва ми се, разлика все пак има - главния герой не е чак толкова кретеноиден като този в ZnT, а и не бе съвсем толкова тъпа ечи комедия. Най-големия проблем на Ода Нобуна бе форсирането на цялато действие, малко като бързо прелистване през страниците на историята... Останалото си беше наред - персонажи, анимация, леката доза ечи и т.н. Като цяло, приятно развлекателно аниме, което, най-вероятно, след една седмица изобщо няма да помня. 7/10
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Пет Яну 25, 2013 6:20 pm |
|
Freez3. |
|
|
|
На мен анимето много ми хареса! posteriori написа: леката доза ечи и т.н. А? Хич не беше лека особено последните 2-3 епизода! В началото си мислех, че ще е някакво безмозъчно ечи и само на фенсървиз ще го карат, но не беше така ! Арта, музиката, историята всичко си беше добре! But... the voice of Goemon sucks >.< (много писклив) ! krish написа: Като гледам може да заковат и втори сезон.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|