|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 5:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Black Jack [Saga] Публикувано на: Нед Окт 04, 2015 10:25 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Tezuka в момента се върти като пумпал в гроба Не мога да определя кое е по-лейм, оупънинга с оковите или колко нацепен е Black Jack и се възползват от всяка секунда да ни покажат колко е MOE-MOE и колко е съблечен Като оставим това на страна, харесва ми че има наченки на нормалния арт на Tezuka, примерно родителите на хлапето и другите доктори :Д
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Black Jack [Saga] Публикувано на: Пон Окт 05, 2015 11:31 am |
|
velush |
|
|
|
Ragnos Цитат: Ми що не? Проваляш ми статистиката. Мислех те за One Gundam Man.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Black Jack [Saga] Публикувано на: Вто Окт 06, 2015 3:06 am |
ZleFox |
|
|
|
тъкмо изкгледах първите ОВИ и сега за младежа На ОВИ-те бях "wtf","да,бе, да","а, това стана съвсем фантастика" това новото просто ми беше смешно, особено на фона на старото.
Общо взето ще догледам филма и последните ови и може би ако това се пооправи и се развие някаква история, може да го продължа. Самият герой за сега не ми е супер интересен. Малко прекалено изкуствено напомпан доктор-супер герой(говоря за първите 10 ОВИ). Има я цялата мистерия за patch-work-а и асистентката, но нещо не виждам някой дори да намеква за това да се разкрие.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|