|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 08, 2011 2:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=45647_1346917235.jpg) |
Claymore |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ау, егати сладурите. ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) Определено ще го гледам, изглежда забавно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 06, 2012 2:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Не съм гледал епизода още, понеже няма субс, но хвърлих един поглед на сеютата и какво да видя - Соня се озвучава от сеюто на Какаши от Naruto. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това не го очаквах... Can't wait someone to sub it... п.п. I didn't realise till now that Kakashi has female voice actress...
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 06, 2012 2:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
-Ninja Art:Flame Jutsu -It's just a lighter. Teh best Naruto parody.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 06, 2012 4:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Хахаха, най-смешните моменти в анимето бяха с онази псевдо-нинджата. Иначе някои от разговорите ми напомнят на тези от Lucky Star, но в по-комедичен вариант. OP-a е много зарибяващ и странен. ED-а също, само че той е по-мелодичен и даже бих казал, че ми харесва. Иначе очаквах да е по-забавно от това, което видях, но и така ще се следи. Засега ми харесва. ^^
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 4:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
мм не знам... не ме грабна (по какъвто и да е начин) проф. убиец, който се страхува от почти всичко... единствено бяха яки моментите с нинджата и след тази сцена лицата давам му 4/10 *заради комедията*
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 5:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
да ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , чудя се какво ли ще спаси "отново" положението в следващия епизод п.п. оправете заглавието... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) [Зима 2012] ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (ако греша да си остане, защото навсякъде е писано зима 2012 о.О)
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|