|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 12:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Аз пък нямам нет -_-' ...
Хубаво че понеделник имам информатика
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 9:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Cool
Доста добро ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Само малко ме дразни как тоя от първия път и е толко добър ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А и ме е яд, че зареза MTB-то заради кънки (ако са превели правялно ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=412.jpg) |
Orochimaru_sama |
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: Само малко ме дразни как тоя от първия път и е толко добър Confused Е чакай де,не се дразни,първи епизод е все пак,сигурно ще обяснят по-нататък странната му дарба...Но и замисли се,всички в семейството му са много добри стормрайдъри,няма начин той да е единствения левак Цитат: А и ме е яд, че зареза MTB-то заради кънки
хехе,аз пък се кефя,винаги съм бил против байковете(така и не се научих да карам ops: )
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 10, 2006 10:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Orochimaru_sama написа: Е чакай де,не се дразни,първи епизод е все пак,сигурно ще обяснят по-нататък странната му дарба...Но и замисли се,всички в семейството му са много добри стормрайдъри,няма начин той да е единствения левак Е сигурно си му е в кръвта ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Дано имат некакво много добро обяснение Цитат: хехе,аз пък се кефя,винаги съм бил против байковете(така и не се научих да карам ops: ) ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Еми мене в нас ми се намират едни спомагателни, ако искаш кажи ше ти ги дам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 11, 2006 12:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Хубаво, хубаво! Още нещо свежо на хоризонта! Доволно добре е нарисувано според мен, пък и историйката е сравнително оригинална, добро развлечение!!!
Колкото до способностите на пича от първия ден, ако не беше така щеше да е поредния looser, който мисли само за hardwork! Брехх, обичам rookie-s & tensai-s на едно място брейй, комбинацията винаги е хубава, околните обикновено остават със зяпнала уста!
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 13, 2006 1:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Какво са направили с анимето?!?!
Не почва така пъъъъъък!!!
И Агито се появява чак в 4-ти волиум по-дяволите!!! Те са претупали всичко, всичко
Хубаво, че бяха Simka и Ikki... Поне са си все същите сладури ^^. Както и 4-ката сестри ест ;Р
Но все пак не, не и НЕ!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|