Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011)
МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 4:07 pm 
Аватар

^
само в предпочитанията (освен тези на Котори) бих добавила поне някаква нотка на смиселност в сюжета и не-дразнеща-ме-ужасно-много главна героиня ... ама това са вече много екстри май :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 4:10 pm 
Аватар

Вкарат ли Азис в туй Аниме ще се гледа на 100% :D :D И така ако може да пее "УМРИИИИИИИИИИИИИИИИ"

Aзисчо бая ще си отива сред момченцата в туй Анименце xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 09, 2011 1:40 am 
Аватар

~~~~ :roll:
[Bishie Lover Mode]
Яяяя, по-настрана мъжкото население на форума, тази тема я приватизирам в името на момичетата :lol:

Хо-хо, това беше ударна бомба за мен... :wow: От кога ми се е догледало нещо бишоненско, ама точно от те тоя тип. И както си падам по изпълнения на сейюта и когато съм в настроение и по такива песнички... Направо ме хвана от първия път~

Ако погледнем към историята... не знам, в такова настроение ли съм наистина, или е нещо друго, но е доста свежо... Доста забавно дори, което май не го очаквах... може би пък твърде много са ми харесали господата~ А те определено... ми харесаха :lol: Директорът и класният ръководител бяха също куку-та... Вярно, че училището е малко помпозно... и май се прокрадват сценки от Ла Корда Доро и OHSHC... ама в крайна сметка не ти бъркат в здравето.
И очаквам малко повече да се врътнем около момчетата сега... без тях тая крава (ще ме извините за определението) не се търпи :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 09, 2011 1:58 am 
Аватар

имаше котка~ <3 <3 и бишита <3 <3 ...
...историята сигурно ще е банална обаче... ама то с такива бишита кой гледа историята :blush:

DNgirl написа:
Яяяя, по-настрана мъжкото население на форума, тази тема я приватизирам в името на момичетата

точно така :P

МнениеПубликувано на: Съб Юли 09, 2011 6:18 pm 
Аватар

В тая тема май кьорав мъжки пост нема да се весне.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мдаааааа, тва е бишонджийския ре-харем за сезона, абс в стил Ла Корда д'Оро. Време си беше за нещо такова :kicking: Мога да се обзаложа, без да съм гледала инфото, че е правено по сим-дейтинг-гейм. 1:1 с Кордата.

Начи да не чакаме никакво финално сдвояване или дори целувка....да не говорим за хард кор жижи-бижи, :( Знам си урока от др харем :mrgreen:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Първи еп не ме грабна толкова, колкото да речем този на Ла Кордата, но се гледа. Момченцата ги бива, а и бойс-група изпълнението дет направиха в началото много ставаше.

Главната героиня с тези жълти,бледи очи и тъповата физиономоя хич не ми вдъхва доверие, ма да видим... Не може да се сравни с Кахоко въобще. :?

оОоОоО :wow: ...Suwabe Junichi - познайте дали нема да ми е любимо бишито с тоз глас, дори без да съм му погледнала фейса... :wow: :wow: :wow:

Та - имаме флърт playboy тайп( Swabeto :wow: ), жизнерадостен и енергичен тайп, кУУл тайп и въобще картинката от Ла Кордата се повтаря... :lol:

.... :tv: :icecream: Мина теста, ОН-дъ- лист...

МнениеПубликувано на: Съб Юли 09, 2011 6:47 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Хубавичко почна, да. Само да не стане много лигаво, но и да стане нали и такива работи трябва да има от време на време :lol:. Оооооооооообаче концерта в началото рулираше, въй въй :drunk:.

МнениеПубликувано на: Съб Юли 09, 2011 9:14 pm 
Аватар

Дообре, това ще го гледам, каквито и глупости да последват. Да се надяваме все пак, че няма да има такива. ^^
Тая главната е сладка, обаче тия очи дето са и сложили са ужасни - жълто и зелено wtf O.O Все едно някво зомби или вампир гледам >.< Приятелката и е много по яка, ама сигурно никое момче няма и обърне внимание :/
От момчетата естествено си харесах най много тоя от края на епизода, който сигурно е близнак или знам ли и аз какво на Hayato. Освен него и тоя русия с дългата коса, и другия рус с шапката.. айде и тоя с червената коса е симпатичен xD Другите двама поне засега не ме радват.
Директорът изглежда доста крийпи, а даскалът гласът му крещеше от километри, че е мъж.
Чакам следващ еп, дано го преведат по бързо от тоя ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 10, 2011 1:04 am 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Мен много ме кефят очите й. Некво много страшно гледа, сякаш ще те убие всеки момент :lol:.
Аз пък не си харесах никой :o.

МнениеПубликувано на: Нед Юли 10, 2011 1:23 pm 
Аватар

Втори епизод~
(лека ирония) :roll: Как не успях да се сетя, че е така! Направо на никой нямаше да му хрумне тази идея още в първия момент на срещата между главната героиня и нейният избранник... Но нищо де :lol:
То беше от ясно по-ясно и че ще се започне от Иттоки, но дано ги поразместят някак, а не както са наредени в началото... Маса да е следващият добре, но пък после залагам на онова русото с очилата... (Натсуки?) Нали са от един и същи клас <.<
И помеждудругото :lol: Кой е определил как да се разпределят стаите в общежитието? Странни неща са се получили...

Най-накрая открих кой пее песента, която ме интересуваше~

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 10, 2011 7:17 pm 
Аватар

Момчета, защо нападнахте така лошо темата след като е ясно, че анимето не е за вас? xD Аз ходя ли по вашите ечита и хареми да оплювам, след като сюжета и героините там са от глупави по-глупави, но естествено фенсървиса е на първо ниво. :P На всичкото отгоре такива жанрове с лопата да ги ринеш, reverse харема е на заден план.

Иначе анимето не мога да определя още дали ми харесва. Нещо ми се струва, че ще стане прекалено лигаво, но се надявам да не е така. Иначе арта е хубав, момчетата също са ми малко лигавки, но ще се изтърпи, може би.
Е както каза Kotori не може да е по-лошо от Starry Sky. Тамън се бях зарадвала, че ще излиза reverse harem и на 2рия епизод го дропнах. :D

МнениеПубликувано на: Нед Юли 10, 2011 11:40 pm 
Аватар

Jeanne написа:
Е както каза Kotori не може да е по-лошо от Starry Sky. Тамън се бях зарадвала, че ще излиза reverse harem и на 2рия епизод го дропнах. :D

И аз така ...=))

А това аниме засега не е на нивото на Кордата, но пък се гледа... :icecream:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 11, 2011 12:38 am 
Аватар

е стига с това ла корд д'оро ...аз тука свръхестествени неща не виждам и не искам да виждам ... това че и двете са обратни хареми и че са за музика не трябва да дава повод за сравнение =))
та стига с това ... "не е добро като" "не е като" "повтаря еди кое си" :o

он: много ми хареса епизодчето ...червенокоското си ми е любимец още от еп 1 :P ...та да много добре е направено... песничките са хубавички ^^

МнениеПубликувано на: Пон Юли 11, 2011 1:18 am 
Аватар

Не е зле анимето :wink: така че ще продължа да го гледам, а ако по нататък ми доскучае - кофти. :P Това, което ме дразни са очите на момичето.. по дяволите наистина прилича на зомби! :pokey: Другото за сега е окей! :ok: Тази песен от първия епизод много ме радва /в буквалния смисъл на думата, предполагам/ :kicking: и поради неизяснени причини се хиля като ненормална докато пее "My sweetest looooooooooooove!"... Иначе любимец още си нямам... странна раута... :confused:
Впрочем, без неко просто нямаше как да минат... :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 11, 2011 2:09 am 
Аватар

werewolf_girl написа:
е стига с това ла корд д'оро ...
о...червенокоското си ми е любимец още от еп 1 ^^

Here I go again със сравненията... :mrgreen:

Червенокоското е аналог на Хихара от Кордата :lol: . Засега одобрявам, и двамата са сладури. Но керъктър дизайна ми е малко помпозено-претруфен тук, или може би щот съм свикнала с другия, незнам....

Ша ма изтърпиш, щот Кордата ми е любимият рев-харем и нема начин да не търся постоянно кво са взели от там, кое по-добре и по зле в едното и другото...

:icecream:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 11, 2011 4:39 pm 
Аватар

^
Мдам , мацката със жълто-зелените очи изби рибата :lol: От там насетне всичко бледнее ... :lol:

Абе то само от Корда-та да са взели (ама то не е само една белята както се казва)... примерно има и аналог с Оурана, защото и там кучето на нашия богат рус идиот, пак се казваше Елизабет XD Не че мога да отрека, че и този идиот беше симпатичен. Макар че като каза на нашата, че приличала на кучето му - аз лично ако бях на нейно място щях да го фрасна моментално (кретена му с кретен) XD А тя даже се набута в кучешки костюм, милата, и остана без думи xDDD Или може би това му е било оправданието да се хвърли върху нея да я гушка <333 Знае ли човек със сигурност...

В крайна сметка като включа фенгърл моуда все ми е таз от къде точно са го копирали, стига да ми харесва и хляб за душата да има <333

Засега червенокосото води, макар че и останалите не са за изпускане. И някак си просто знам, че няма да се уреди с него :?

PS [Bishie overkill] -> The concentration of bishounen characters is so high or unexpected that if it is not against the law, it should be. =))

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]