|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Itsuka Tenma no Kuro Usagi (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 07, 2012 2:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Цитат: female vampire Фен съм отсега ![=))](./images/smilies/=)).gif) 1 година и 5 дни по-късно се сещам, че не съм го изгледал ![=))](./images/smilies/=)).gif) Айде да видим какво ще бъде :3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Itsuka Tenma no Kuro Usagi (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 07, 2012 11:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Не беше зле. Става за разтуха :3 6/10 -- Овата ме сцепи, заслужи си 8/10
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Itsuka Tenma no Kuro Usagi (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 26, 2012 8:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Идеята на шоуто: да вкара толкова много сладникави моменти, че да получим диабетичен шок.
Това хич не е зле като за идея, в някакъв малко мазохистичен смисъл на думата ме забавлява до немай къде.
Героите на шоуто: изпълняват си идеята на шоуто. Макар че и имаше и чисто готини характери, като Геккоу и запчето му, или като тази новата в ученическия съвет.
Това не ми пречи ни най-малко, даже и Сайтохимеа, нетипично за female lead във шоу, където изиграват тропетата директно, не ме дразни. Приятно побъркана беше.
Изпълнението на шоуто: omgwtf никога не съм виждал такава мешаница между добри моменти и убийствено безвкусни избори
no fucking really. как го успяват?
Вкарват в едно и също шоу тонове безвкусен, убийствено тъп фенсървис, навирайки го в очите ти, фенсървис, който просто няма място там. ПАНТИШОТОВЕ по дяволите, всяка минута, при това стремейки се да достигнат началната сцена на Бакемоногатари по продължение, без да имат тази ироничност, която прави началото на Бакемоногатари подходящо. И същевременно анимацията и дизайните на фентъзи ефектите са страхотни, идейни, вътрешно непротиворечиви, и изграждат атмосфера, която издържа и под тоновете от шитав фенсървис. Вярно, магически кръгове сме виждали на много места, но многоцветността... и многобройността им тук оставяха наистина добро впечатление.
Единият ендинг, този за Сайтохимеа, е страхотна песен. Наистина. В момента си я слушам. Вярно, сложена на stock footage, но какво да се прави. От друга страна, повечето от другите ендинги не са си и мръднали пръста да се опитват да ги анимират. Единственият друг ендинг, който струва и пукнат грош, е този за Запизапи. Не че песента беше особено готина, но поне в анимацията имаше някаква идея. В другите такова нещо не може да се каже... защото нямаше анимация. Оупънинга вече съм го забравил.
Анимационната работа пък в няколко момента изкарваше прекрасни ъгли, раздвиженост, и правеше впечатление, което е най-важното в случая. Но обикновено беше stock effects, като "бан", и сцената се зуумва малко, и завърта малко настрана. Или пък това с прилепите. Може да се използва добре, но то бе използвано твърде много пъти, И ВСИЧКИ ПЪТИ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН. Дяволите да ги вземат.
Изобщо, това аниме ме остави много объркан. От отдавна не бях виждал хора така да се провалят със техните budget saving techniques.
Все едно, най-добрата част от цялото аниме бяха последните пет минути, 10/10, will fap again.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|