Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Itsuka Tenma no Kuro Usagi (Лято 2011)
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 2:55 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Belgarion написа:
Цитат:
female vampire

Фен съм отсега =))

1 година и 5 дни по-късно се сещам, че не съм го изгледал =)) Айде да видим какво ще бъде :3

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 11:17 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Не беше зле. Става за разтуха :3

6/10

--
Овата ме сцепи, заслужи си 8/10 =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 17, 2012 1:59 am 
Аватар

Като онгоинг стигнах до петия епизод, и ми дойде нанагорно годишното количество на sugar intake. So much later, DmonHiro взе че изкара бд риповете, и реших да си го догледам.

И... стигнах до осми епизод. BEACH? С този премис, надявах се шоуто да пропусне задължителния плажен епизод... sigh.

edit: и се оказа, че съм грешал на всяко ниво. По средата, това вече е епизода, на който съм се забавлявал най-много от цялото аниме. Учителя говори смислено. Знаете ли колко е рядко говоренето смислено в аниметата? Горе долу колкото четирилистните детелини в България.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 8:44 pm 
Аватар

Идеята на шоуто: да вкара толкова много сладникави моменти, че да получим диабетичен шок.

Това хич не е зле като за идея, в някакъв малко мазохистичен смисъл на думата ме забавлява до немай къде.

Героите на шоуто: изпълняват си идеята на шоуто. Макар че и имаше и чисто готини характери, като Геккоу и запчето му, или като тази новата в ученическия съвет.

Това не ми пречи ни най-малко, даже и Сайтохимеа, нетипично за female lead във шоу, където изиграват тропетата директно, не ме дразни. Приятно побъркана беше.

Изпълнението на шоуто: omgwtf никога не съм виждал такава мешаница между добри моменти и убийствено безвкусни избори

no fucking really. как го успяват?

Вкарват в едно и също шоу тонове безвкусен, убийствено тъп фенсървис, навирайки го в очите ти, фенсървис, който просто няма място там. ПАНТИШОТОВЕ по дяволите, всяка минута, при това стремейки се да достигнат началната сцена на Бакемоногатари по продължение, без да имат тази ироничност, която прави началото на Бакемоногатари подходящо.
И същевременно анимацията и дизайните на фентъзи ефектите са страхотни, идейни, вътрешно непротиворечиви, и изграждат атмосфера, която издържа и под тоновете от шитав фенсървис. Вярно, магически кръгове сме виждали на много места, но многоцветността... и многобройността им тук оставяха наистина добро впечатление.

Единият ендинг, този за Сайтохимеа, е страхотна песен. Наистина. В момента си я слушам. Вярно, сложена на stock footage, но какво да се прави. От друга страна, повечето от другите ендинги не са си и мръднали пръста да се опитват да ги анимират. Единственият друг ендинг, който струва и пукнат грош, е този за Запизапи. Не че песента беше особено готина, но поне в анимацията имаше някаква идея. В другите такова нещо не може да се каже... защото нямаше анимация.
Оупънинга вече съм го забравил.

Анимационната работа пък в няколко момента изкарваше прекрасни ъгли, раздвиженост, и правеше впечатление, което е най-важното в случая. Но обикновено беше stock effects, като "бан", и сцената се зуумва малко, и завърта малко настрана. Или пък това с прилепите. Може да се използва добре, но то бе използвано твърде много пъти, И ВСИЧКИ ПЪТИ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН. Дяволите да ги вземат.

Изобщо, това аниме ме остави много объркан. От отдавна не бях виждал хора така да се провалят със техните budget saving techniques.

Все едно, най-добрата част от цялото аниме бяха последните пет минути, 10/10, will fap again.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 12:01 pm 
Аватар

Хареса ми и особено art-а направо уникално наистина. Супер доволен, че го изгледах. Много жалко, че няма продължение на историята.

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2012 11:14 pm 
Аватар

Ъхм... DmonHiro най-сетне довърши PD-тата. И... препоръчвам ви да ги изгледате. Всъщност в тях се съдържат и истински плот елементи. Примерно около това какво прави въобще Изуми там.

Говорейки за Изуми, тя май че беше най-готиният герой в цялото аниме - без кросовъра, ест. И направи ПДтата всъщност почти интересни, когато тя участваше. Та да. Такива ми ти работи.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]