|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 02, 2011 4:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Откъде я изкопа тази класация и защо е за анимета, които още не са почнали излъчване? о.0
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 03, 2011 1:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Belgarion написа: Откъде я изкопа тази класация и защо е за анимета, които още не са почнали излъчване? о.0 Пффф сигурно на External Drive имам всички класаций и рейтинги и DVD/BD продажби (на почти всяко Аниме) от последните 5 години без пропуск .doc файлове ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И HepMu е напълно права
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 03, 2011 4:58 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/s8UT6FM.png) |
Vagabond |
|
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 7:30 pm Мнения: 4507 Местоположение: До оня от лево
|
erejnion написа: дано го направят по-добро от мангата... или поне началото ѝ, само това съм чел. че то само толкова има... поне преведени idk.
_________________ Facebook Twitter DeviantArt Tumblr
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 15, 2011 1:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
YESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! FUCKIN HELLL ... Лелееее не знам къде съм просто ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Това Аниме ми даде живот xD Без Index и Shana щях да умра ... Добре че почна Aria да ме потдържа жив... ЖЕСТОК 1-ВИ ЕПИЗОД!!! TSUN TSUN TSUN TSUN TSUN TSUN DEREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!Бах мааму, т'ва кат екстази ми подейства xD Не знам къде се намирам от радост xD Ако продължават да ми анимират любимите новелим някой ден ще получа инфаркт от щастие ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) EDIT: Само една забележка имам .... WHY D FUCK IS IT CENSORED???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 1:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Мдаааам щом на Николай му харесва толкова, това значи, че за мен анимето е много дразнещо Тия девойки простоо не ги обичам. Не ми бяха нито сладки, нито нищо... ( A Шерил Ном свързвам само с Макроса и ми е много странно да пее други ОП/ЕД ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|