|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: C: The Money of Soul and Possibility Control [Пролет 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 14, 2011 2:29 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
*гледа постера* *гледа описанието* ... нещо..не ми се връзват двете. Но не изглежда лошо, ще го погледна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: C: The Money of Soul and Possibility Control [Пролет 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 14, 2011 6:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ма как ще не се връзват? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Аз пък вече сънувах какво ще стане в първите 5 епизода
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: C: The Money of Soul and Possibility Control [Пролет 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 15, 2011 3:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Уоу, отдавна не се е случвало да бъда очарована така много. Началото просто къртеше. Много ми хареса режисурата, а музиката пасва идеално. И аз 8 от 10 му давам от първия еп. Само се моля да се задържи качеството и нататък, че аз все намирам кусури ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: C: The Money of Soul and Possibility Control [Пролет 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 3:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Да, и на мен ми харесаха ОП и ЕД. Не знам какво се оплаквате за арта, мен си ме кефи. И дизайнът е страшно добър. Историята, както се и очакваше, почна доста добре, надявам се да не тръгне надолу. Малко ме притесняват битките, има голям шанс да не ги направят като хората, и.е. да са Yu-Gi-Oh like, но трябва да дойде следващият епизод, за да видим.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: C: The Money of Soul and Possibility Control [Пролет 201 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 3:14 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Месомелачка-пералня на мозъци или нещо повече?!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|