|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 10:11 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Едва му издържах първи епизод, ако и втори е така, сигурно ще го зарежа. То бива тъпо, ама това даже не беше смешно. Като когато го блъсна камиона как остана гол, дето се вика, просто защото сценаристите ги кефеше да е така. Да не споменавам, че изобщо не ми се връзва с представите за зомби, ама това му беше най-малкият проблем.
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 2:36 pm |
|
veso79 |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 07, 2006 10:07 pm Мнения: 109 Местоположение: Варна
|
HepMu написа: Само заради тази отляво, сигурно ще е от аниметата, които ще прехвърлям Абсолютно ще се съглася .
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 6:38 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
Точно първите две минути и половина ми стигнаха ... вървят от зле на по-зле. ПП. По късно ще видя и другите простотии за тоя сезон, надявам се да не остана разочарован.
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Съб Яну 15, 2011 7:08 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Честно казано не знаех какво да очаквам като цяло, но в крайна сметка се смях доста истински на няколко сцени. Особенно където си счупи ръката след като удари THE GIANT CRAB ( wtf? o_0?) Шантаво е, но е доста развлекателно, ако човек харесва пародията, като явление.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 10:54 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
И това аниму не ме разочарова. Пародията този епизод беше дори по-добра от тази в предишния. Върви нагоре. Надявам се така и да си остане. Готин ОСТ извади отначало, дано изкарат готино албумче.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|