|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 7:39 am |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
svenxxx написа: Аххх, как ми напомня на Гинтама Наистина се лъжеш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 10:36 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Beelzebub определено никога не е било за мен синоним на "Страшния Ода". Реално просто му правят някоя грозна физиономия и оне шотва някой, т'ва е... Докато в Гинтоки е дори член на "Садастичното комби", въпреки че за разлика от Ода е мързелив типаж... Във всеки случай си имаме там обаче Сого и Кагура, които са ни показвали далеч по ужасяващи неща. Beelzebub е хубаво само и единствено заради разни абсурдни комедийни ситуации(идиотско комедийни, от части подобни на идиотско комедийните от Gintama), но реално ги използва малко. Слагат твърде много неструващи битки и "мъжество". Ако беше само комедия без излишните глупости щеше да е в пъти по-добро. П.С. Част от уменията на Сого могат да бъдат намерени тук - http://www.youtube.com/watch?v=xN-Tq_T6FwI (има много по-ужасяващи, но въвличащи цели епизоди) П.С.2 Въпреки всички най-истинското зло си остава може би Икки, но там и принципно възрастовата група е по-голяма позволяваща повече ужасяващи неща... П.С.3 Въпреки това аз лично намирам психологическия тормоз за истинското зло. Едит: Подобни спорове отдавна а са определени, като неспамерски и то с причини.
Последна промяна djhot на Сря Ное 03, 2010 12:08 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 11:19 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
А има ли някакъв трейлър, щот само след 2 месеца ще е вече налице?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 2:43 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Никой не е казал, че си прилича с Гинтама, просто бях си казал, измежду другото, че ми прилича с тая физиономия на постера на Гинтокито. Ама вие понеже сте многознайковци и пак се нахвърляте срещу невинните хора То винаги става така в този форум, но явно модераторите спят тук... От много време съм забелязал, че на този форум му липсват строги модератори... п.п. Лейди гага ми навява на Майкъл Джексън...
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|