|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (есен 2010) Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 3:39 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Belgarion написа: На никой ли не му прави впечатление, че шиб@ните топки на бебешора са връз челото на нашия Трудно ще се прежаля да гледам тази гавра Това беше първото нещо, което ми попадна пред погледа. Ама гледам, че все пак не само аз се възмутих на това. Но не знам, може и да го видя щом е само един епизод.
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (есен 2010) Публикувано на: Пон Авг 02, 2010 9:03 pm |
Daichi |
|
|
|
Задължително ще се гледа! Много ясно, че искам ТВ, но наистина е рано още.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (есен 2010) Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 2:51 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Вижте само подписа на iRoNWill и ми кажете не си ли заслужава гледането??
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub OVA (есен 2010) Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 9:24 pm |
|
Rampage |
|
|
|
CaBa написа: OP-а е като на някое старо супергеройско аниме :> Бер-бер-берзебабу! Нали??И аз това си помислих като го гледах.Готино са го направили.Само Бел нещо не ми хареса озвучаването.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|