Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bungaku Shoujo (2010)
МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 3:22 pm 
Аватар

Bungaku Shoujo Memoire епизод 2 - или история за това, как една ментално нестабилна кучка може да ти съсипе живота, ей така, от добри намерения.
Епизода беше доволно депресиращ, показващ прекрасни семейни взаимоотношения, чиста всеотдайност към любимия човек и... още нещо. Да накараш някого да страда, за да не те забрави никога, си е доста извратена психика, особено на фона на цялата омраза, завист и изкривена любов, които се изляха от екрана в рамките на скромните 20ина минути.
Може и да е оправдано, а пък може и да не е. Въпрос на ценности.
Лично аз чакам с нетърпение последния епизод - най-после всичко ще приключи и Bungaku Shoujo ще ми се махне от главата. Освен ако не направят продължение на филма. Това вече ще е грубо.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 4:34 pm 
Аватар

Дам , и на мен таз тъпа патка ми съсипа целия филм , сега и ОВА–та. Не стига , че окупира всичко и взе времето на ГЛАВНИТЕ герои, за да и гледаме депресиите .... :o

МнениеПубликувано на: Пон Дек 06, 2010 9:10 am 
Аватар

Това аниме няма да го издържа да го гледам..... не ги разбирам тия японци... почти винаги когато едно аниме е драма, романс набутват училищен живот... това е толкова отвратително, сигурен съм че на повечето хора вече им писва от анимета развиващи се в гимназията... :x Напоследък започнаха много да ме дразнят тия училищни анимета...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 06, 2010 11:56 am 
Аватар
Anime Hunter

^ японската публика много им се радва даже :lol: особенно учениците :lol: еле пък ако има и ечи почват да си представят, че може и на тях да се случи нещо подобно :lol:

иначе епизода не беше кой знае колко лош! Лично на мен сравнително ми хареса :lol: Мацката тотално изтрещя на мах изкефи ме като килна птичето, защото оня му обръщал внимание (представете си само, та той трябвало да го нахрани от къде на къде.... айде kill) :lol: Идеята да се самоубие накрая наистина беше малко тъпа, но ще се приживее :lol: да видим какво ще плякнат за 3-ти еп, мацката се самоуби така, че споко надали ще я видим повече :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 7:58 pm 
Аватар

fffffffffffffffff-- that was sick XD Като остана сама с птичката само си виках "don't kill the bird, don't kill the bird", ама не ме върза.. Сигурно е трудно да имаш такова детство и макар че това със собственическото чувство донякъде го разбирам, мацката определено мина границите ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 5:24 pm 
Аватар
Anime Hunter

3-тата ова беше добра много ми хареса :) само заради нея пиша 9/10 на овата :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 5:27 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

преведоха ли я вече? :)

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 5:29 pm 
Аватар

Аз пък докрая си исках повече Тооко. Не че не беше ясно, че ще е с тази, но не бях в настроение за поредното shy,clumsy, tsundere, dense момиче ...Никоя не е по-добра от Тооко ! :/

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 5:33 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

Тооко беше фаворитката ми! ; ~ ;
А Миу... Миу не я понесох. Колкото ми беше противна в овата.... Във филма ми беше поне десеторно по-противна. Коноха беше симпатяга, но на няколко пъти ми се прииска да му фрасна един задето се държеше като мекотело.
Филма на два или три пъти бях готова да го спра и да изхвърля лаптопа си през прозореца. Добре, че стаята е на първият етаж и има решетки >:c
Когато Коноха и Миу щяха да....ъм...как беше... да 'стигнат края на вселената'..ако бяха 'тръгнали' сериозно щях да откача!

Като цяло филма не беше лош, но ако седна да го гледам втори път, ще скипна няколко сцени...или половината филм направо. На два или три пъти се хилех като идиот, бях на границата на лудоста! ._.

Иии доста неща или не ги изясниха, или само аз не ги разбрах...

GAHHHHHHHHHHH! enough with the И's ;w;
sorry~

тоя филм не ми повлия добре.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 1:40 am 
Аватар

Много ми хареса филма,много си падам по School Life и особенно с трагедията и романса направо е страхотно :) Лична оценка 9/10 Не се заблуждавайте по тъпия постер(поне за мене де)яко е анимето.

Love Child:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]