|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bungaku Shoujo (2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 3:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Bungaku Shoujo Memoire епизод 2 - или история за това, как една ментално нестабилна кучка може да ти съсипе живота, ей така, от добри намерения. Епизода беше доволно депресиращ, показващ прекрасни семейни взаимоотношения, чиста всеотдайност към любимия човек и... още нещо. Да накараш някого да страда, за да не те забрави никога, си е доста извратена психика, особено на фона на цялата омраза, завист и изкривена любов, които се изляха от екрана в рамките на скромните 20ина минути. Може и да е оправдано, а пък може и да не е. Въпрос на ценности. Лично аз чакам с нетърпение последния епизод - най-после всичко ще приключи и Bungaku Shoujo ще ми се махне от главата. Освен ако не направят продължение на филма. Това вече ще е грубо.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bungaku Shoujo (2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 9:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2871_1291596158.jpg) |
Marik |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Това аниме няма да го издържа да го гледам..... не ги разбирам тия японци... почти винаги когато едно аниме е драма, романс набутват училищен живот... това е толкова отвратително, сигурен съм че на повечето хора вече им писва от анимета развиващи се в гимназията... ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Напоследък започнаха много да ме дразнят тия училищни анимета...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bungaku Shoujo (2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 11:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39702_1314233538.png) |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
^ японската публика много им се радва даже ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) особенно учениците ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) еле пък ако има и ечи почват да си представят, че може и на тях да се случи нещо подобно иначе епизода не беше кой знае колко лош! Лично на мен сравнително ми хареса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мацката тотално изтрещя на мах изкефи ме като килна птичето, защото оня му обръщал внимание (представете си само, та той трябвало да го нахрани от къде на къде.... айде kill) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Идеята да се самоубие накрая наистина беше малко тъпа, но ще се приживее ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) да видим какво ще плякнат за 3-ти еп, мацката се самоуби така, че споко надали ще я видим повече
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bungaku Shoujo (2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 10, 2011 5:33 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Тооко беше фаворитката ми! ; ~ ; А Миу... Миу не я понесох. Колкото ми беше противна в овата.... Във филма ми беше поне десеторно по-противна. Коноха беше симпатяга, но на няколко пъти ми се прииска да му фрасна един задето се държеше като мекотело. Филма на два или три пъти бях готова да го спра и да изхвърля лаптопа си през прозореца. Добре, че стаята е на първият етаж и има решетки >:c Когато Коноха и Миу щяха да....ъм...как беше... да 'стигнат края на вселената'..ако бяха 'тръгнали' сериозно щях да откача! Като цяло филма не беше лош, но ако седна да го гледам втори път, ще скипна няколко сцени...или половината филм направо. На два или три пъти се хилех като идиот, бях на границата на лудоста! ._. Иии доста неща или не ги изясниха, или само аз не ги разбрах... GAHHHHHHHHHHH! enough with the И's ;w; sorry~ тоя филм не ми повлия добре.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bungaku Shoujo (2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 1:40 am |
![Аватар](http://i188.photobucket.com/albums/z251/plennn/Profiles/dajbaefbsigu_zps910e9752.jpg) |
StarScream. |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Много ми хареса филма,много си падам по School Life и особенно с трагедията и романса направо е страхотно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Лична оценка 9/10 Не се заблуждавайте по тъпия постер(поне за мене де)яко е анимето. Love Child:
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|