|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Вто Апр 06, 2010 1:47 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Абе от хиляда километра си личи, че е за момичета!!! И вие къде се бутате. Оставете си пичовете на нас. I'm in love with most of them А и все пак дизайна на георите е като на GetBackers. Нищо чудно а? <------
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 12:23 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Оф толкова време говориха за Чизуру в м. род, че се притесних - защо ми приличаше на момиче? Голям товар падна от раменете ми като казаха, че всъщност е. После прочетох и review-то Иначе малко мудно ми се стори и очаквам повече екшън в следващите епизоди. За сега ще се следи.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 5:52 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Анимето радва. Вярно май е предназначено повече за момичета с тоя бишонен фест, но все пак историята ми е интересна, както и факта, че става въпрос за Шинсенгумито. Ще го следя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 7:37 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
....съмнява ме да е по-зле от Писмейкъра, който не беше никак зле , така че 100% ще се гледа. Пък надали има по-голям фен от мен на самурайските анимета. Пак Шинсенгумите под различен ъгъл. Много си ги обичат тея Шинсенгуми...нали са последната бръмка на една отминала ера и Шогуната,как ли не ги изографисват. Сега измислиха и Шинсенгумка даже Окита ми е любимец, нарисували са го малко по- у свет и без прасе атрибут,както е в Писмейкъра... Ама кат гледам Хижиката и Сайто са баси пичовете в тва аниме, та да видим Edit: Ма то тва анименце е правено по отоме игра и е кайнд Ъф ривърс харем от ''Шинсенгуми да !'' юхууу..... почва да ми прилича на La corda d'oro-то, което вече е добрър знак
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 10:30 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
В крайна сметка Deen пак залагат на bishie power all the way.добре е че пак виждам Shinsengumi,макар и под формата на мъжки харем не очаквам нещо особено от анимето,но zombies FTW!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Чет Апр 15, 2010 8:24 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Мммм, добър старт. Хареса ми. Историята изглежда интересна, но наистина момичето поне засега изглежда излишно, а и не вярвам това да се промени до края Whatever, пак ще го следя
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Нед Май 09, 2010 8:42 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хммм, доста интересно стана. Явно с тази тайнствена регенерираща способност Чизуру ще изиграе някаква повратна роля в анимето и не е излишна в него Сега ми е интересно дали Саннан ще се съвземе с възстановена ръка или ще бъде погубен от тъй наречения лечебен елексир. А и чакам някои потенциални много добри битки
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Нед Май 09, 2010 10:22 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
На мен, пък ми е страаашно скучно засега това аниме. Цялото действие е едно такова ... идва от никъде и общо взето нищо не се случва. Приказват нещо там, онова женското и то само дразни. Абе ... май ще има дроП сарма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Нед Май 09, 2010 11:51 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
по принцип мразя определения от типа това е мъжко/женско, но колкото и да не ми се иска това определено спада към категорията на която по би се радвала нежната половина от човечеството -общо взето има с какво да си плакнем очите и като изключим, че тая малката вероятно е антидота/или по скоро ключът/към тайственото лекарство не ми ясно какви ги върши там ; явно не е красива, защото за една година все някой щеше да се пробва поне/и не ми излизайте с номера за желязната дисциплина-много мъже на едно място и само една жена извода е един- /
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Hakuouki (Пролет 2010) ~ Публикувано на: Пон Май 10, 2010 2:31 am |
|
excape |
|
|
|
popcorn girl написа: явно не е красива, защото за една година все някой щеше да се пробва поне/и не ми излизайте с номера за желязната дисциплина-много мъже на едно място и само една жена извода е един- / Не бързай с изводите, могат да си падат по мъжко и затва да не й обръщат внимание.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|