|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Yojouhan Shinwa Taikei (Пролет 2010) Публикувано на: Пет Май 07, 2010 4:50 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Oh my god! What the...? Мисля, че вече виждам звезди посред бял ден . Отне ми 40 минути да изгледам 1-ия еп. . Това наистина ме сбърка. От епизода си вадя изводи, че непремено ще се следи и няма да се пуска. Всичко ми хареса. Бога е пич, Озу е пич, главния ми е забавен, любимата му не е някаква пикла... (имената на някои не ги помня, разбираемо е ). Много различно и шантаво, което е голям плюс. Някакси... как да го кажа... изпълва ме. Навярно като си легна ще сънувам шарени сънища .
|
|
|
Заглавие: Re: Yojouhan Shinwa Taikei (Пролет 2010) Публикувано на: Пет Май 28, 2010 10:00 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Епизода беше зашеметяващ. Смях се, смях се, леле. Главния беше толкова... толкова... забавен, когато оная му се натискаше . Ah, it's a cockroach! и веднага бяга към тоалетната . Това аниме продължава да ме държи искаща за още. Много добро и лудо.
|
|
|
Заглавие: Re: Yojouhan Shinwa Taikei (Пролет 2010) Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 11:28 am |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Много яко аниме. Особено много ми се вдигна мнението след като почна мини-арката с Tatami лабиринта. Давам му десятка, просто защото беше супер добре замислено като сюжет, хареса ми анимацията и диалозите, OP и ЕD, героите. Всичко. 10/10.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yojouhan Shinwa Taikei (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Дек 19, 2010 3:54 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
Ок, на пръв поглед всичко изглежда съмнително когато повторението на една и съща история би направило шоуто добро. В случая ако анимето беше поверено на друг човек не бих бил много сигурен дали би се получило нещо добро, такова каквото се е получило на Yuasa. Хубавото е че Yuasa е изрод в буквален смисъл, сигурен съм че каквато и история да подхване ще направи нещо което буквално ще ти отвее главата без много много да му мисли. Точно това прави и с Татами, на практика нещо което изглежда със скучна концепция и доста опростено да се превърне в нещо интересно, едно от добрите качества на Yuasa е че обича да изгражда оригинална, динамична и добре девелопната история с доста добре констратиращи герой който и да са основния сюжетен двигател в аниметата му, точно и това е големия парадокс който движи неговата креативност. Точно и с това доказва че една история може и да те ангажира интелектуално без тя да е арогантна и преди всичко, че е възможно да вземе един сериозен плот и да го представи в най-игривия начин който сте виждали. Всичките тия неща гарнирани в артистичен и художествен стил със страхотни алюзии и символика, приятен хумор и с непрекъснатото търсене на забава от гледането, това е Yojou-han.. това е и Masaak Yuasa
|
|
|
Заглавие: Re: Yojouhan Shinwa Taikei (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 6:04 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
на това аниме му намерих горе-долу един кусур: беше мааалко дълго. Щяха да се справят и с 6 епизода сигурно, но да речем 9 щеше да е най-добре. Други кусури май че няма. Поне мислех дълго, и не намерих О.о Ах, и, след като вече съм изписал 900 думи за първия епизод само, и току що изписах 1100 за Катанагатари, жестоко ме мързи да пиша повече. бтв RHExcelion ми каза, че пак са започнали работа над анимето
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|