|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Апр 04, 2010 5:38 pm |
krumisimo |
|
|
|
^ Досега е излязла само първата серия... Изгледай я и сам прецени...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Пон Апр 05, 2010 5:56 am |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
о да ултимативната простотия това аниме с кеф ше си го изгледам до край само и само да видя до къде още може да се разпростре японската глупост, и понеже виждам че им е трудно на сценаристите да измислят поне нещо прилично, предлагам да сложат някой пет годишен хлапак да им оправя сценария мисля че доста по добре ще се справи. Анимацията е стандартна, грозна, статична толко много приличаща на хентай че чак не е истина ..
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Апр 06, 2010 7:45 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Метнете по едно око на първия чап от мангата и после ше си говорим пак.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 3:27 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
не знам, нещо не ми вдъхва доверие по няколко причини:
1) ечи + романс такива много малко добри съм виждал.... Ниномия кун май че само като се замисли човек. Айде, и Квазера става, има си дух анимето. (ако мислите, че изпускам някое, шанса е на страната на това да го приемам или само като ечи, или само като романс, въпреки това, че и двете категории присъстват в анидб)
2)фентъзи и тези са много малко. както казах, Квазера да речем, че става, други добри с подобен фентъзи сетинг не се сещам... иначе Баскуош, Шуго Чара и тн са с повече scifi/mahou shoujo в тях... нещо с разпространена магия от типа на Дънгеонс енд Драгонс добро рядко се среща
3)плота могат да го развият много добре... ама това е комедия. няма да е достатъчно тъмно, че да го направят добре
та такива ми ти работи... току виж съм го гледал, току виж не
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 3:33 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Пак ще каже някой, че не е тука мястото да го сравнявам с мангата, но в нея има доста яки майтапи, които кой знае, защо ги няма в анимето...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 8:32 pm |
|
werr |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 31, 2010 10:10 am Мнения: 33 Местоположение: Planet #3 - Earth, Solar system, Milky way
|
chosef написа: Въпреки прекаленото ечи, си заслужава да се гледа ако ще и само заради тролбота(тая със зелената коса) и фенбоя на главния герой. Иначе е same shit different anime, но тия два персонажа са сравнително забавни. Тая със зелената коса е досущ като Юки от Меланхолията на Харухи.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|