|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 2:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 5:26 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Чакането явно си струваше, страхотен първи епизод. А останалите епизоди No Longer Human надявам се да ми станат любими.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 8:26 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Май ще пропусна 1та новела.Нещо не ми хареса самия замисъл.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 8:32 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Забравих да пиша... Та... Чакаме отново следващия еп с пълна готовност Rampage написа: Май ще пропусна 1та новела.Нещо не ми хареса самия замисъл. Хъх...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 10:24 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ryoka__ написа: Определено ще е едно от най-добрите за сезона. Супер мрачна атмосфера. Напомни ми на Kurozuka, Monster и Mouryou no Hako, а като се разрових малко се оказа, че половината staff е работил по тези анимета Наистина напомня на Курозука. Особено тая където и помогнаха да се самоубие. Атмосферата беше някаква мрачна, депресираща.. супер си беше. Малко не разбрах какво се случва около нашия главен герой. Имат някакви проблеми с парите, безработици и това води до протести срещу правителството. А тея хора от самото правителство ли бяха, които ги преследваха? Тя жената си каза какви са, но нещо беше на японски без много детайли. Изглежда ще трябва да ползвам google, но не ми се занимава, та ако някой иска може да сложи инфо-то Позаинтригува ме, ще гледам нататък.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 10:39 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
djhot написа: Нашия си е богаташко момче, какви ти проблеми с парите... Просто лъжеше идиотите за да им взима техните, тъй като не е в много добри отношение със семейството си (баща си). Аз не говорех за него, а за хората които лъжеше.. Цитат: А относно жената, той не й помогна да се самоубия, а я уби. Все пак уж двамата щяха да се самоубиват, но накрая той просто я бутна и добре си пролича с какъв замисъл. Де да знам.. според мен и той щеше да си се самоубие, но му "дойде кризата", така да кажем, и припадна? И останах с впечатлението, че се нагълтаха с нещо преди това. Тя си му каза "Бутни ме и после те чакам", така че.. да уби си я, но щом тя е имала желанието да се самоубие.. не мисля, че трябва да бъде обвиняван, ако го обвиняват сега.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 11:20 pm |
|
loader |
|
|
|
loader написа: но му "дойде кризата", така да кажем Мислех, че тая лудост му идва през интервали време, а не е постоянна. Ако е втория вариант, то несъмнено не е имал намерение да се хвърля след нея.. той си го каза, че е искал да я убие.. което пък ме навежда на мисълта, че съм грешал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aoi Bungaku (есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 9:28 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Харесаха ми първите 2 еп.-а много. Наистина супер мрачната атмосфера и с това вътрешно чудовище, и лудостта ... п.с. Защо лигавите анимета и всякаквите глупости ги събват по 100 групи, а за качествените едвам се намира и една. Същото и с Mouryou no Hako - от колко време вече чакам последния епизод Все пак добре, че се намери и една група, та да се гледа. Дано го събнат докрай ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|