|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 7:18 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
CaBa написа: Освен AniDB, написал съм датата 2-3 поста по-нагоре с песните и снимката (на която пише датата и песните) >.> да ама ако тръгна да чета ВСЕКИ пост...... :\ ъпдейтвай направо първи пост, там да се гледа за новости и стъф, не да се ровиш /в случая не but still O.o
|
|
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 6:25 pm |
|
Jojo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Тъй като мангата я четох отдавна и всичко сега съпреживявам отново Досега съм много доволна, защото не са го разводнили и ако е 26 епа ще е супер : ) Оpening-a и ending-a много ме радват, но ще ми е интересно да видя как ще протече нататък действието : )... искам повече Sesshomaruu~~~ и Rin ^^ и както винаги пак трябва да се чака ... *мрънууу*
|
|
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 5:59 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Имах съмнения как ще направят последната част в толкова малко епизоди, но се оказаха неоснователни.... Първото аниме беше едно от първите по-дълги, които изгледах когато почнах и ми беше харесало, въпреки че отнемаше много време да се случи нещо важно и цялото протакане на историята ме изнервяше. Вторият сезон се движи много целенасочено и за моя изненада успяха да запазят атмосферата на предишното аниме. 20-ят епизод вече сигнализира, че историята е към края си и определено не съжалявам, че останах да го гледам след толкова време.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 4:56 am |
|
burst |
|
|
|
Перфектно...леле толкова време съм го гледал,още по немския канал,после го гледах пак на компа,по едно време беше свършило...почнах мангата,като се има напредвид,че ненавиждам манга,иии с този сезон много се зарадвах.Това аниме е перфектно,заслужава място в най-добрите анимета,които съм гледал...
|
|
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Пет Яну 16, 2015 3:47 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Само аз ли забелязах една голяма дупка между тази арка и старите епизоди (говоря за това, че половината подчинени на нараку са се обърнали срещу него) не знам, нещо не се връзва (да не изпускам някой спешъл епизод или филм, в който обясняват всичко това? )
|
|
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Пет Яну 16, 2015 8:51 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Бе не знам дали съм изпуснал нещо, но... пример: в Inuyasha - Hakudoushi помагаше на Naraku (както се знае и очаква). Те знаеха, че Kagura е предател, но я оставиха, заради лични изгоди. Kohaku само Kagura знаеше, че си е върнал спомените и търси отмъщение (като убие сърцето на Naraku - Akago ) а в Inuyasha Kanketsuhen, Hakudoushi помагаше на Kagura и Kohaku да убият Akago (или сърцето на Naraku). И в същото време, някак си Naraku изгуби контрол над Kohaku (още преди да се е срещнал с Kikyou ). За по-ясно виждане, ако на някой му се занимава (от гледалите го), да погледне, отгоре-отгоре, 166-167 епизод от Inuyasha и 1-ви епизод от Inuyasha Kanketsuhen и ще види за какво говоря.
|
|
|
Заглавие: Re: Inuyasha 2: The Final Act (Есен 2009) Публикувано на: Пет Яну 16, 2015 10:58 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Абе, и аз преди бая време го гледах, ама имам останал някакъв спомен, че на Хакудоши не му пука кой е шефът, прави така, че на него самия да му е добре. Па може и да се бъркам, не помня вече. А Кохаку все менеше страните - я добър, я лош, я пак добър, я пак лош, тъй че аз не виждам някаква дупка.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|