|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 20, 2006 6:13 pm |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Леле, супер си, мерси много!!!
Няма значение с какъв дублаж са, пак ти благодаря!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 20, 2006 9:45 pm |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Jun-Kun написа:
Не е донякъде! Мерси, мерси, мерсиии......
Много ти благодаря и на теб SayanMk. Решихте ми проблема и сложихте край на безкрайното търсене! Мерси, мерси, мерсиииии........
Аз имам много любими покемони, но най любими са ми Lapras, Rapidash, Vulpix и естествено Charizard и Pikachu. А що се отнася до легендарните покемони - сред тях любим нямам, просто ме кефят всичките!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 20, 2006 11:00 pm |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
Последната седмица ме налегна ебати манията да гледам анимета и въобще всякакви анимации, записани на VHS преди доста години.
Два филма на СМ изгледах, някакви епизоди от Легендата за Зоро, Звдездните Шерифи, ДБ, Патешки Историии, Батман, Спайдър-Мен, старите Костенурки Нинджа и какво ли още не...та по едно време, ровейки из кашоните, на какво попадам - 1 и 2 филм на Покемон , донесени ми от германия преди 4-5 години, а се оказа, че имам 3 и още един Завръщането на МюТу на български...е, не бях вярвал, че отново ще седна да гледам Покемон, но тя каква стана, даже свалих и иззяпах 4 и 5 филм
Какви времена бяха, когато тичах да хвана последния епизод по РТЛ2 или Нова, или като взема телефона и говорим по 2 часа с братчеда как да хванем някой легендарен покемон на Гейм Боя.Колко книжки, списания и кръгчета съм изкупил и колко вафли и кроасани съм изял, докато бяха на мода в България...
Е, едва ли скоро пак ще се заема да си прегледам видео касетите и съответно няма да се сетя за Покемон, но винаги е хубаво човек да си спомни на какви неща се е радвал преди време.
П.С. На една брошура в метрото миналата седмица видях, че започват да дават сериите по ДКТЕ(Детска Кабелна Телевизия Евроком).
Последна промяна Super Goku на Пет Яну 20, 2006 11:08 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 21, 2006 10:53 am |
|
Ico |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 12:33 pm Мнения: 1861 Местоположение: In the bloody, damn good world of mine ^&^
|
Бях се отказал от Pokemon,но по дяволите обичам това нещо,почвам да смуча филмите и после и сезоните каквото не съм гледал,а то не е кой знае колко,гледал съм до към 300 и някой ео,ако не се лъжа
Pokemon е невероятно и ще ми върне много спомени,благодаря на всички,които ми напомниха за него
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 21, 2006 11:39 am |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
SayanMk написа: Аве Super Goku .. в последно време ми напомняш на мен някак си.... май.....
Ами възможно...в тоя свят поне двама все ще си приличат по нещо
Иначе това Pokemon Advanced Generation продължение на старите епизоди ли е или отделен сериал, който започва историята на ново, защото гледам в Anidb, че е стартирал излъчване само 7 дни след оригиналния Покемон ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 21, 2006 12:20 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
4тия филм е наистина невероятен... егати и цикъла егати и времето егати и трансдимензионалния покемон. Макар, the unknown да е по-мощен от него
Само да ми се отдаде възможност и ще почна, но ми е много малък HDDто.. за съжаление си позволявам едва по 10 ГБ място за аниме, а все пак следя доста онгоуйн сериали и почвам нови и сийдвам и ... Та ще го карам бавно и славно
Тоя след обяд ще кача 2та спешъла на първите 2 филма Вече ги дръпнах, ама много неща се сийдват и ъплоуда ми няма да смогне
Pokemon AG е продължение да - това е една вечна сага
Цитат: After participating in the Kanto, Orange Islands and Johto Leagues, Ash decides to begin anew in yet another journey; this time by himself and Pikachu, in the land of Hoenn. Though he isn`t alone for long, as 10 year old May (whom dislikes Pokemon but wants to come along to see the world) travels with him after Pikachu destroys her bicycle. Ash also meets up with his old companion, Brock, and May`s younger brother, Max. Together, they travel along in Hoenn, battling Gym Leaders, entering Contests, and other events on the way to the Hoenn League.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 21, 2006 2:11 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Ето ги всички сезони излязли досега заедно с героите в тях:
1.Pokemon [Ash, Misty, Brock]
2.Pokemon 02 [Ash, Misty, Tracey]
3.Pokemon The Jotho Journey [Ash, Misty, Brock]
4.Pokemon The Jotho League Champiens [Ash, Misty, Brock]
5.Pokemon Master Quest [Ash, Misty, Brock]
6.Pokemon Advanced [Ash, May, Brock, Max]
7.Pokemon Advanced Challange [Ash, May, Brock, Max]
8.Pokemon Advanced Battle [Ash, May, Brock, Max]
9.Pokemon Battle Frontier [Ash, May, Brock, Max]
От всички сезони досега 9-тия ме най-кефи. Има доста повече екшън в него и доста силни покемони
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|