Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Tokyo Magnitude 8.0 (лято 2009)
МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 1:22 pm 
Аватар

хмм изглежда добре за момента, ама ще трябва да се случи още нещо, че за момента само в 1 момент ме грабна. все пак едва започва де.

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 11:12 am 
Аватар

Аниме в което земетресение от 8.0 по скалата на Рихтер унищожава Токио...интересно.Задължително ще се гледа.

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 2:32 pm 
Аватар

Ммм анимето доста ми харесва засега, не е особено оригинално, но има някакъв особен чар, героите са симпатични а и ендинга е чудесен :)

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 1:40 pm 
Аватар
Masaka?!

Не мога да повярвам, че почти никой не го следи това сериалче, 1-2пъти сваляни торенти, злест :lol:

Като изключим въздишките по Сенджоугахара, това аниме е <3. Наистина съм впечатлен. Отивайте да теглите, че Сафо ще ви спипа...

И ... дам, какво да пиша по него като няма кой да чете, damnit... ;/

Oh well, малкият дриш ('аз не съм вече дете') е супер дриш, обаче яката кака с байка не му се дава... EDIT: Дришът всъщност е най-големият аниме дриш evah... но като гледам ще се оправи до края на сериала, няма начин...

Meiro-meiro frog alien-a частта от характера и ми напомня нз защо на Хару-ччи (не че съм те виждал как пише sms-и, но имам чувството, че е поне толкова бърза (дано не види този пост) xD)...

Последна промяна Morri D'in на Пет Авг 07, 2009 4:54 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 2:04 pm 
Аватар

Тчш :o
Не стига, че им го превеждам ми и не го следят ? E не като да са само 1-2ма :lol:

Да видим как ще се развият отношенията м/у депресираната кака - есемесманиачка и хлапака, на който му повтарят името по 50 пъти на епизод Изображение
Пък и след сгромолясването на токьо тауа чакам още по-голямо зрелище при разрушаването на пейзажа :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 2:06 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Morridin написа:
това аниме е <3. Наистина съм впечатлен. Отивайте да теглите, че Сафо ще ви спипа...

Сериозно, наистина ли си заслужава чак толкова? :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 2:13 pm 
Аватар
Masaka?!

Belgarion написа:
Сериозно, наистина ли си заслужава чак толкова? :o

Има нацупено рори, ама не е мое, а по-скоро реалистично, то цялото аниме е доста реалистично и няма нищо толкова хм... поп в него.

И гледаш как Токио се руши, добра драмичка си е (ама не е депресарско), аз лично съм доволен. :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 12, 2009 6:09 pm 
Аватар

aaaargh нененене, не мога повече... нервите ми свършиха на средата на 4-ти... мисля, че никой аниме герой не ме е изнервял толкова :bash: то бива пубертет, пубертет, и моя беше отвратителен /даже не съм сигурна, че е свършил/, ама тая минава всички граници... от къв зор трябва всеки път, когато брат и каже нещо, тя да му вика... не понасям на мен така някой да ми говори, тей че колкото и да е реалистично и поради тази причина интересно, отказвам да я търпя повече! *rage!!*

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 12:04 am 
Аватар

5ти епизод е по-спокоен... (без крещене :lol: ) може да му хвърлиш поглед и да размислиш :wink: :)

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 10:03 am 
Аватар
Masaka?!

А - дришът е дриш, но почва да се оправя малко по малко... Тя хейти брат си, щото е 'дете' и защото е 'оптимистичен', а видиш ли - тя е възрастна и реалист (и тъпа като куха лейка).

Честно казано - евалата на голямата кака как търпи малкия дриш, мисля, че така ще и повлияе повече отколкото да я набие или нещо от сорта.

И то не е пубертет, а по-скоро развалено хлапе...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 16, 2009 9:06 pm 
Аватар

Анимето е много хубаво и е като глътка чист въздух спрямо повечето анимето, които съм гледал напоследък. Вярно, че момичето е яко спойлнато през първите 4 епизода, но в 5 се държа много прилично и нямаше никакви прояви на психоза и агресия :lol: . Арта ми се струва някак си семпъл и супер приятен. Историята не мога да кажа дали е оригинална, но поне според мен е увлекателна, защото съм се чудел какво ли бих правил ако се окажа в подобна ситуация.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 17, 2009 11:29 am 

Допада ми и ще му се радвам :)
Според мен показва колко са различни хората и как всеки реагира спрямо собственото си разбиране.
Малката май започва да мисли.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 11:51 pm 
Аватар

Oх началото на 8ми еп въобще не беше в стил на анимето с тея паралелни светове :pokey: А тая дребната вече наистина "порастна"... ама това не се нрави много много на Мари (или поне аз останах с такива впечетления) :roll: Обаче трябва нещо свежичко да добавят към анимето, за да не загубят интереса на зрителите ;)

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 12:51 am 

То така или иначе свършва след 3 епизода. Няма какво да добавят, остава да видим дали като се приберат вкъщи всичко ще е ок ... probably

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 12:53 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Пх, да бе каква деменция вкараха с тия сънища :D Момента в болницата с мъртвото братче чак беше плашещ. Мн добро, вързах се честно казано... помислих, че ще остане сама накрая. Иначе тия деца не се ли научиха да си се обаждат ено на друго >.>

Та, глобално, че до сега не съм писал коментари:
Твърде сте критични! Трябва да го погледнете от по-социологична гледна точка. Нацупено или не, реакциите и поведението на това лек.. ъъ, момиченце са напълно оправдани! Както каза Мурия - това е типичното развалено дете. В интерес на истината това аниме супер-добре илюстрира съвременната действителност, а именно: дете, което вместо грижи и внимание, получава джобни пари и права да върши каквото си иска на не-годна за това възраст, оставено да се оправя само, за да се гонят кариера и пари. Дали е по собствено желание или са притиснати от действителността няма значение - тези родителите не си гледат децата като хората и е абс. нормално момиченцето да има такъв нрав, възприемане за света и всичко да й е през телефона... Ако нещата бяха продължали по живо по здраво - тоест нямаше земетръс, то това лай... ъъ, момиченце, щеше да си остане ЛЕКЕ до живот. Колкото и братчето й да е добронамерено и да вярва в доброто. За това и повечето съвременни дечица са такива! Естествено - не всички, както си и личи. Братчето има достатъчно willpower да осъзнае, че родителите му си скъсват задника от работа, за може да му осигурят храната и съня и от него можеше да излезе нещо свястно. А за момичето - точно това беше ключовия момент. Тя е във възраст, в която се променя и може да осъзнае нещата и да ги преосмисли. Ако обаче тая трагедия не се бе случила, това НЯМАШЕ да стане по никакъв начин. Преживяванията покрай афтършоковете само я насочват в правилната посока и каляват.

Тук е и преврата, който се видя и в 8ми епизод. За един изграден човек(или дете всъщност), това(трагедията) може да е съсипващо събитие, от което никога да не се съвземеш. За друг, може да е начална точка на нов живот. За трети, може да е ключа към промяната в мисленето и възприемането на света. Ето, че наща героиня взе да си сменя доста здраво погледна над нещата, след като брат й трупяса насред потрошения път и нямаше кой да им помогне. Нещо като съвременна приказка за неволята е това аниме и кърти сгради по цяла Япония ! Много съм доволен. За съжаление обаче и също толкова депресиран, че трябва нещо толкова голямо и негативно да се случи, за да може дадено лек... ъъм.. дете/възрастен/юнуща, да се осъзнае и да почне да се държи цивилизовано >:0

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]