|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: --- Shangri-La --- (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 12:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Леле как ми е убегнало това аниме ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Опенинга е готин бтв ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: --- Shangri-La --- (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 12:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Нужно ли е да споменавам колко е секси маце+бумеранг режещ танкове като масло ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) Какво му трябва повече на човек от това, за да се надъха да го гледа
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: --- Shangri-La --- (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 5:39 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
so so ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) И това ще се гледа
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: --- Shangri-La --- (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 10:25 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Тия от HorribleSubs верно са horrible ... Иначе мн яко аниме се очертава. ... Бяха много яки всички персонажи. ... Особено травеститите. ... И най-вече травеститът със зелената коса.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: --- Shangri-La --- (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 10:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
[quote="Ryoka__"]Ебаси реалните цици имат тея травестити. Или наистина са травестити или е станал огромен гаф със сеютата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) [quote] И аз това си полислих Съвсем придвидливо обаче сеютата не са обявени (най-малкото на мястото на имената им във финалните надписи има по три големи бели сърчица ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Момоко обаче някакси ме радва ^_^"
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: --- Shangri-La --- (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ryoka__ написа: Ебаси реалните цици имат тея травестити. Или наистина са травестити или е станал огромен гаф със сеютата Добър беше края на епизода, заинтригува ме след като дремах 20 минути xD x2 Докато сключваха сделката ми беше бая скучно. Заинтригува ме онова повишаване, него не го разбрах нещо. Екшъна ставаше, травестита с камшика : "I like meen" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А главната героиня ми хареса най-много
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|