Ахахаха, ама и Наги какви ги измисля не е истина Тая история със 'семейството й' ме разби *другата па как верва xD мани* И това с котетата беше гадно /: *бичка котета* Иначе нищо особено,тоя епизод не ми хареса толкова чак ^^" но пак е хубаво аниме за разпускане (:
3-ти епизод ме уби просто. Някъде към 12:30 минута Не се сдържах
Аз като гледам аниме потъвам в безвремие и идея си нямам какво имаш предвид Макар че като се замисля сигурно е моментът когато я избегна Или поне аз там се разбих А и както свърши интересното тепърва предстои!
Публикувано на: Пон Окт 20, 2008 1:55 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Мале,това как избегна прегръдката и мене ме уби леееш леш като цяло пак такъв епизод *комедия, безсмислие*, ама като се появи тая накрая и стана ясно,че от следващите епизоди се почва с интересното
Публикувано на: Пон Окт 20, 2008 3:45 pm
Lenalee-chan
не ме разбрахте...можеше да се възползва малко от ситуацията... малко ечизъм от негова страна няма де е лош и може би ще има нещо такова по-нататък(не само да си мисли къде да бране)ама накрая да не стане като shcool days де...
Точно това, коеот може да се очаква от служител на TypeMoon.
Честно казано песента от опенинга не ми харесва много (като песен) но с целия лип-синк и другите глупости ми идва да кажа, че това е един от най-добрите опенинги за сезона. Много положителна атмосфера ииии Занге-чааааааан
Точно това, коеот може да се очаква от служител на TypeMoon.
Честно казано песента от опенинга не ми харесва много (като песен) но с целия лип-синк и другите глупости ми идва да кажа, че това е един от най-добрите опенинги за сезона. Много положителна атмосфера ииии Занге-чааааааан
Виж опенинга на Rosario-то, той е още по-як . Колкото до анимето... харесва ми не мога да кажа, че не ми, но Hyakko като че ли повече ми харесва
Там са прекалили и ми изглежда прекалено странно. Розариото не мога да го възриема. Пъври сезон беше такъв провал, втори не го карат много по различно ^_^
Там са прекалили и ми изглежда прекалено странно. Розариото не мога да го възриема. Пъври сезон беше такъв провал, втори не го карат много по различно ^_^
Все пак мерси, че ми даваш съвети xD
Нямаш грижи, и знам че Розариото е малко бозаво, но си го гледам. Но опенинга определено е направен много добре. Даже съм си го метнал на Нокията и си гледкам от време на време
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 56 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения