|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 2:35 pm |
|
faye |
|
|
|
Прекалено много прилича на Легенда за галактическите герои Усъвременена версия ^^" Направо все едно гледах Янг Уенди като командира на губещата страна :>
Сега ми трябва само един Рейнхард
Иначе още нямам впечатления заисторията, н се очертават някои интересни персонажи
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 8:54 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мда, сравнително нов арт обаче, на героите. Акорабите, warp-овете, и оръжията са много успешно направени.. Явно целта е да се направи епопея, коееетооо е много хубаво, имайки предвид, че малко хора ще тръгнат да гледат старите, ноооо.... дали ще има по-млади фенове, които да го гледат без предумисли =/ Имайки предвид старите похвати(на Оп/Ед, на кралските семейства, на кланът Титаниа...). Дано, интересно ще е, по всяка вероятност.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 6:38 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Втори епизод не ми допадна особено освен като не броим, че четиримата претенденти са като разярени кучета и се дебнат. От другата страна на Вентилатора герое нещо ми се струва лигав като характер, отделно пък лоли-чистач... . Да се надяваме, че трети ще е по-добър.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|