|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 10:44 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Сега разцъках raw-а, останах доста доволен, добре са се справили Madhouse. Като изключим One Outs, което още не съм го гледал, това май се очертава да го следя с най-голям интерес. Иначе raw-a е ужасен, тоя канал Animax за нищо май нестава Миналия сезон Ultraviolet беше с такова жалко качество, дано се появи и по-добре, че с такова качество се губи малко удоволствието.
Амм само на мен ли ми се стори (за тези които са чели мангата) или Куромитсу изглежда по-красива в мангата?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 10:50 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Бе почти същата си е. Поне, колкот успях да фиксрима, че хем качеството беше като от треторазрядно клипче от вбокс, хем аз едвам скивам. вярно в мангата е малко по 'арна момата, но не е нещо фрапиращо.
Ама пък Kurou е по-хубав в анимето.
Абе One outs излязло ли е вече? Raw?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 8:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Прекрасен арт, музиката в първи беше доста куул, битките да не забравяме, че са отлични. Като добавим и тоновете кръв, които ще се леят трябва да съм луд, че да не го следя, а за мангата ще я захапя когато ми остане време .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 11:47 am |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Първата ми мисъл като погледнах послера беше "Муген" XD
Макар че вече не виждам кой знае колко голяма прилика вече.
Е не знам, обаче как го нацелих това анимеее, пак със тоя адски глас главния герой (на Mamoru Miyano), а преди да започне да говори се чудех къв ли глас ще са му сложили
Добро аниме, много кръв + хубава музика + страхотен арт = 6+ (:
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 22, 2008 8:21 pm |
|
Red Pyramid Thing |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 12, 2008 11:21 pm Мнения: 92 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...
|
Нечовешки красиво просто!!
Точно каквото ми се искаше да гледам.
Просто ме прати в Нирваната това аниме, ахаха..
Невероятно красив арт, придружен от адски добрата атмосфера и супер готин дизайн на героите и противниците.
Да не говорим, че има онова типично японско ''нещо'' в него.
Също така има доста добра музика за бекгроунд. Битките са зрелищни, страхотно направени и кървави!! А главния герой и героиня са невероятно красиви!! Дано да продължи така това аниме...
Сега ще изгледам и 2 епизод.
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
NO U!
Epi[f]guY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|