Eми графиката наистина е много добра.Но мен не ми хареса чак толкова много.Смисъл на мен много ми го хвалеха де,когато ми го препоръчаха ми казаха че много завладяващо и така нататък(същото стана и с Elfen Lied хвалиха ми го много и накрая аз жалост не оправда очакванията му),но като цяло анимето е много яко...а отностно края да малко гадничко свърши.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 10:16 pm
markymarkov
Регистриран на: Чет Май 11, 2006 11:46 pm Мнения: 1236 Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
Едно от любимите ми Анимета... най-после го догледах.. гледах по епизод на месец, защото просто не ми се искаше да свършва..... нямаше начин да не се раплача на този край просто
Последна промяна nikolai_131 на Чет Юли 20, 2006 11:37 pm, променена общо 1 път
Анимето е много... ами не знам какво да кажа хубаво е обаче е някак си много... тежко може би. Когато седна да го гледам просто издържам 1-2 епизода и след това 1-2 месеца не го поглеждам. Просто не мога както другите анимета по 4-5 епизода всеки ден. Затова е тежко аниме и все пак е хубаво пак казвам
Еми какво да кажа много яко аниме , графиката е супер , историята , героите ...само дет имам чувството , че трябва да гледам всеки епизод по 3 пъти за да го схвана напълно Благодаря Bars i disembodied за разясненията , така нещата са ми каде , каде по-ясни
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 19, 2006 4:07 pm
__reptile__
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 1:27 pm Мнения: 76 Местоположение: Animeworld
Като ви чета мненията май анимето е доста интересно та реших аз да си го изтегля.Лошото е, че намерих всичките епизоди без първия Та някой може ли да ми даде линк за първия епизод?
Публикувано на: Съб Авг 19, 2006 4:40 pm
pussycat
Регистриран на: Съб Сеп 10, 2005 2:45 pm Мнения: 445 Местоположение: Central City
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 126 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения