|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 2:24 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Fuck off!
Кинти мейкинг.
Преразказват историята, правят красивата 2Д графика грозна 3Д, и насират ОСТ-а, като го миксират. Сиктир! Няма и да го погледна даже.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 10:11 pm |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
Mephisto написа: Fuck off! Кинти мейкинг. Преразказват историята, правят красивата 2Д графика грозна 3Д, и насират ОСТ-а, като го миксират. Сиктир! Няма и да го погледна даже.
lol
мисля че разплака създателите на анимето с този пост...
и не преразказват историята, повтарят я. ено към ено, само че с по-яка визия. е, по-яка всмисъл на по-фешън, дали наистина е по-яка ще се види...
a аз, въпреки че съм върл фен на олдскуул арт-а и не обичам 3D мaскирано като 2D, все пак смятам, че има потенциал подобно начинание. не само щото ше изглежда по-яко, а и защото отива/пасва на историята. плюс тва като сменят визията ще променят и атмосферата, което от своя страна ще е почти като се едно гледаш друг филм. а вече дали ще се справят както трябва, тва е съвсеееем отделен клон за евентуална хранилка...
пък и те тряа пари да праат хората...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 10:19 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
HollowMan написа: Mephisto написа: Fuck off! Кинти мейкинг. Преразказват историята, правят красивата 2Д графика грозна 3Д, и насират ОСТ-а, като го миксират. Сиктир! Няма и да го погледна даже. lol мисля че разплака създателите на анимето с този пост... и не преразказват историята, повтарят я. ено към ено, само че с по-яка визия. е, по-яка всмисъл на по-фешън, дали наистина е по-яка ще се види... a аз, въпреки че съм върл фен на олдскуул арт-а и не обичам 3D мaскирано като 2D, все пак смятам, че има потенциал подобно начинание. не само щото ше изглежда по-яко, а и защото отива/пасва на историята. плюс тва като сменят визията ще променят и атмосферата, което от своя страна ще е почти като се едно гледаш друг филм. а вече дали ще се справят както трябва, тва е съвсеееем отделен клон за евентуална хранилка... пък и те тряа пари да праат хората...
3Д никога не може да изглежда като 2Д. Грозно е. И в игрите, и във филмите, и в аниметата.
3Д съкс биг тайм. Всичко трябва да е рисувано на ръка 365 потни нощи в годината.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 09, 2008 12:36 am |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
Mephisto написа: 3Д никога не може да изглежда като 2Д. Грозно е. И в игрите, и във филмите, и в аниметата. 3Д съкс биг тайм. Всичко трябва да е рисувано на ръка 365 потни нощи в годината.
FEEDOM.
end of discussion че стана офтопик...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|