Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 8 [ 108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 6:18 pm 
Аватар

Това е...... най-якия трейлър, който съм гледал някога :(

Няма как филма да не е хипер касотрошач :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:39 pm 
Аватар

а Goodbye Rukia,не е ли само tagline ?
аз знам,че филмът се казва Kimi no Na wo Yobu,т.е. Fade to Black

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 2:20 am 
Аватар

Молете се да не стане нещо че каквито сме луди ние хората ще вземат да надраскат как отрязват главата на ичиго и той умира END..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 8:37 am 
Аватар

Филма ще е един голЕм филър, както винаги, т.е. каквото и да стане няма да повлияе на главната история. Пък и за какво говорим, той още втория не е излязъл (така, че ние да го гледаме), защо се разисква 3-тия :?

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:06 pm 
Аватар

nozo написа:
Филма ще е един голЕм филър, както винаги, т.е. каквото и да стане няма да повлияе на главната история. Пък и за какво говорим, той още втория не е излязъл (така, че ние да го гледаме), защо се разисква 3-тия :?

Ми ние да не искаме това
Аз ми харесва блийч но всеки ден да гледам това което е предвидено да става(тоест върви по мангата) е голяма глупост за мен
Тоест не че няма да гледам блийч или не го харесвам но не искам и филма да върви по мангата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 7:25 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Да, Рукия ще умре!!! Толкова колкото умря и Наруто в 1-я филм на Shitppuuden! (с което го провалиха)
Не разбрахте ли, че в тия анимета добрите главни герои НИКОГА не мрът!? Каквото и да стане те не умират, и главата да им падне - пак ще им я закрепят, и да ги убият - ще се намери някой да ги съживи, и да ги ранят смъртоносно(което е 5% възможно, защото са "добрите главни герои") - все ще се намери някой да ги хилне!
Както в Наруто(като го гледах за последно преди 1 година вече май беше), когато Гаара умря и разбираш ли специално за него се появява първата по рода си възкресяваща техника... :hotl:

За това и такива анимета са безинтересни. Не разбирам хората, които ги гледат. Как може да им е интересно, след като знаят какво ще стане накрая? То е ясно, че добрите няма да умрът, а лошите ще загубят...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 7:43 pm 
Аватар

заради ефектите ? смисъл ... аз чета мангата ама в анимето с всички тия супер яки ефекти е по-готино, въпреки всички разтегляния и т.н. ... и защо толкова се впрягате .. се пак анимето е просто начин да затубиш още 20 минути в безгрижие . :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 9:04 pm 
Аватар

Ще глътне малко ракия и полсе не знам на къде ще върти меча тей че не се знае :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:34 am 
Аватар

Mitizaro написа:
Помня че първия път когато зачесах Блийч - бях поразен. Нон стоп дърпах епизоди. Просто първата Арка си беше сефтето, култа.
Сега всичко се изтърква. Надявам се Блийч, като едно от първите ми любими анимета, да не се затрие съвсем.

Вероятният тъжен край ще придаде найстина голяма величина на мангата. Представете си Ичиго, превръщайки се в 100% hollow за да спаси задниците на приятелите си, и накрая да не може да се оправи.

И аз бях така в началото,не минаваше и ден без да изгледам поне 10 епизода,ама отдавна вече изгубих интерес от това аниме.На мен лично първият филм ми беше страшно безинтересен и затова не очаквам и този да ми хареса.А това за тъжният край изобщо не си и помисляй че е възможно да стане.Той ако се превърне в hollow,все едно е умрял,а засега аз поне не съм срещала аниме в което баш главния герой да гушне букета.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:47 pm 
Аватар

мен предишният филм доста ми хареса(Меmories of Nobody),та предполагам,че и Goodbye Rukia(мисля,че началото на септември ще е преведен Diamond Dust Rebellion) ще ми хареса : )
само в трейлъра да бяха показали повече сцени :lol:
само ще почакаме годинка,а дотогава има и други анимета

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 6:17 pm 
Аватар

Филмът няма ли да се казва Fade to Black: I Call Your Name :roll: :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 9:33 pm 
Аватар

Както й да се казва, аз също подкрепям идеята Ичиго да умре...все пак.. о.0 накарах сестра ми да гледа блийч (тя е на 10) иии тя гледа гледа и казва: ' Добре де, оня с оранжевата коса само у каши се набърква, наръгват го като за последно и тъкмо да умре хоп! - изправи се и нищо му нема, или некой му помогне...нема ли най-сетне да гъкне като хората и да rest-ва in peace? o.0' много се хилих тогава...
(бтв... моооже рукия да си тръгне и ичиго от мъка по нея да гъкне xD)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 9:46 pm 
Аватар

Еми човек ти от шонен какво очакваш, то при всички ситуацията е такава, главния го бият почти е умрел, на той става и ги размазва

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:04 pm 
Аватар

Мда...прав си :/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 10:48 pm 
Аватар

goodbye rukia?

Ако я убият или умре аз ставам мюсолманин и се прекръщавам на Хасан. Тва е най-гениалния герой като характер и взия (може би след Mugen и Maka)... не може да я убият!!! :( :( :( :( :( :(

ULQUIORRA > GRIMMJAW!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 8 [ 108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]