|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 17, 2005 9:59 pm |
|
Kain |
|
|
|
Последния епизод е оправен вече, качих го в датаком(че дори и датата прецакания поправих ), всичко си е ОК
Първите 4 са линк към директорията на ningen в bol.bg, бях забравил, че е така, ще ги оправя и тях тия дни
EDIT: В момента се качват 3 и 4, 1 и 2 ги има в датата, като пуснат ъплоуда на store1 ще оправя линковете от заглавната страница и всичко ще е ОК.
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 04, 2006 11:45 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Много ми хареса това аниме.Анимацията е много яка,историята е много добре направена.Толкова добре,
че накрая стойш на пръсти и чакаш Брандън да гръмне Хари...ще видите кога го гръмва,да не правя спойлери
Но лично аз никога не бих застанал до приятел,който ме е предал...А,накефих се също,
че познах,кой убива Хийт Страхотно аниме,което е задълже да го изгледате!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 05, 2006 8:42 am |
|
Dark_Elf |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 11:31 pm Мнения: 261 Местоположение: New York... ^^
|
Това едно от аниметата който съм гледал с голямо удоволствие до 4-5 сутринта преди да отида на училище
Главния герой е ПИЧ та дрънка , Хари също много ме изкефи въпреки ,че е главния гадняр.Обаче незнам защо от всички дето ги избиха в тоя филм най-ме е яд за готвача, приятеля на Брандон и хари който беше убит от брата на оня селяндур дето му разказаха играта в предния епизод...(съвсем в началото)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 05, 2006 4:52 pm |
|
Felagund |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
KnX написа: еми тия анимета са различни стилове все пак gungrave си е сейнен а блийч си е шонен
само това, че е сейнен ми стига като описание
ще трябва да се гледа
обикновено в сейнен стават такива изрудщини дето не могат да се видят по Шоунен и има и по-голям смисъл от "проблеми на средностатистическия тинейджър в различна среда"
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 6:06 pm |
|
NightShade |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:50 pm Мнения: 104 Местоположение: Бургас / Варна
|
Много добре са изградени отношенията между Брандон и Хари.Хари убива Брандон,когато е афектиран от факта,че най-добрият му приятел,с който е израстнал изведнъж се отдръпва от него и е готов да го предаде.Просто ситуацията е създадена така,че почти всеки избор да е грешен и да води до смърт.Истинското приятелство е показано по отличен начин,ако успеете да го видите сред тоновете насилие,зомбита,предателства,мечти...Анимето е must see,освен това в него има много ситуации и чувства,които срещаме в ежедневието си,което го прави още по-интересно.
_________________ "...If one fully understands the present moment, there will be nothing else to do, and nothing else to pursue." -Hagakure
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 9:46 am |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Kain написа: Въпросната ретроспекция е един от най-сериозните козове на анимето. Страшно ми хареса как е показана трансформацията на приятелството между Хари и Брандън, и изобщо самото преминаване от дребните квартални хаймани до върховете на престъпния свят. Идеална работа!
Аха. Единственият проблем на анимето е, че както се развива тип "мафиозо", дето и един куршум е фатален се превръща в нещо като Хелсинг, само че без вампири. Не че не беше интересна и тази част, ама за мен лично си е минус.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|